Un jurnalist olandez l-a făcut praf pe Radu Drăgușin. „Nu a reușit nimic sezonul trecut”

Publicat: 28 06. 2024, 13:36
Sursa foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Radu Drăgușin este cel mai valoros jucător român, fiind titular și integralist în toate cele trei meciuri din grupe, cu Ucraina (3-0), cu Belgia (0-2) și cu Slovacia (1-1). Echipa națională a României se pregătește de primul meci în optimile de finală, unde va întâlni Olanda pe Allianz Arena din Munchen, pe 2 iulie, de la ora 19:00.

Reacția jurnalistului olandez la adresa fundașului de la Tottenham

Starul echipei naționale, Radu Drăgușin, în vârstă de 22 de ani, este cel mai valoros jucător, cu o cotă de piață de 25 de milioane de euro. După stabilirea meciurilor din optimi, unde România întâlnește echipa lui Ronald Koeman, un jurnalist olandez, pe nume Valentijn Driessen, a vorbit despre „Tricolori” și l-a atacat pe apărătorul de la Tottenham, potrivit digisport.ro. 

„Deja are o coafură ciudată. În stil feminin. Nu a reușit nimic sezonul trecut. Joacă pentru Tottenham, impresarul său crede că e minunat. Mereu îl urmărește pe Daniel Levy (n.r. – președintele clubului), să-i spună că ar trebui să-i mărească salariul și că ar trebui să joace.

Dar nu este suficient de bun, iar Van de Ven joacă acolo. Ar fi mai bine dacă am juca cu Van de Ven decât cu Virgil van Dijk, pentru că-l va ține pe Drăgușin la respect”, a spus Drissen, conform presei din Olanda.

Drăgușin a fost inclus în echipa ideală din faza grupelor

Radu Drăgușin a fost inclus de Mundo Deportivo în cea mai bună echipă din faza grupelor de la EURO 2024.

Este pentru a doua oară când fundașul de 22 de ani este inclus în echipa ideală de la EURO 2024. „L’Équipe” l-a inclus pe Drăgușin alături de Stanciu în cea mai bună echipă a primei etape de la Campionatul European de fotbal – EURO 2024.

„O altă senzație a primei etape a fost Radu Drăgușin (nota 7), care și-a confirmat statutul de cel mai bun jucător român la nivel înalt. Apărătorul lui Tottenham a făcut față atacurilor adversarilor, având un procentaj de 100% al duelurilor câștigate. Într-o echipă cu posesie foarte mică, a fost liderul apărării și le-a permis coechipierilor să atace”, a fost descrierea pentru fundașul central, în vreme ce despre căpitan s-a punctat: „Nicolae Stanciu (nota 8) a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă, în victoria României cu Ucraina. Jucătorul de 31 de ani a prins un șut puternic, cu o viteză de 116 km/h, care a dat tonul pentru restul partidei”.