Un fotbalist al „Generației de Aur” dă de pământ cu Mirel Rădoi: „Nu-mi place nimic la el. Pițurcă poate duce echipa la Mondial”

Un fotbalist al „Generației de Aur dă de pământ cu Mirel Rădoi: „Nu-mi place nimic la el. Pițurcă poate duce echipa la Mondial
Mirel Rădoi / Foto: FRF

Mirel Rădoi este apreciat, dar și contestat, în mare măsură. Printre cei care-l critică dur se numără Florin Răducioiu, fost jucător al naționalei. În opinia fostului atacant, Victor Pițurcă este selecționerul de care are nevoie România.

„Nu sunt optimist în aceste partide, pentru că jocul de ansamblu al României din aceste două luni a fost aproape dezastruos şi rezultatele în consecință. Sunt pesimist, îmi pare rău să spun. Nu-mi place nimic, nici declaraţiile lui, nici ce vrea să ne arate și nici jocul de care a spus el. Sunt niște trăsături pe care noi românii nu le avem şi asta mă face să fiu pesimist.

Florin Răducioiu, despre MIrel Rădoi: „Nu cred că e antrenorul ideal”

Nu cred că eantrenorul ideal României pentru a ne califica la Campionatul Mondial. Aş vrea un antrenor care să aducă un joc cât mai realist la echipa naţională, adică prudenţă, concentrare în apărare. Piţurcă, da, Piţurcă! Pentru că pe mine mă interesează ca echipa naţională a României să fie prezentă acolo, să participe la turneele finale.

Rădoi încă e un antrenor foarte tânăr şi cred că trebuie să fie mult mai înţelept şi mult mai inteligent”, a declarat Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Victor Pițurcă a fost selecționer al României în 3 mandate:iunie 1998 – decembrie 1999, decembrie 2004 – aprilie 2009 și iunie 2011 – octombrie 2014. „Piți” acalificat România la EURO 2000, EURO 2008 și a contribuit la calificarea pentruEURO 2016.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”