Un fost internațional român crede că Farul nu e o echipă destul de puternică și i-a transmis lui Hagi: „Crezi că poți să bați cu oricine?”

Publicat: 31 07. 2023, 08:02
Actualizat: 31 07. 2023, 08:43
Sursa Foto: Captură Video/ YouTube

Basarab Panduru, fost internațional român, consideră că Farul nu are un lot suficient de valoros pentru a se lupta pe două fronturi.

Mesaj direct pentru Gică Hagi, după Farul Constanța – Poli Iași 1-3

Farul Constanța a încasat duminică, 30 iulie, prima înfrângere din sezonul 2023 – 2024 al Superligii. Farul a fost învinsă pe teren propriu, scor 1-3 de nou-promovata Poli Iași.

Basarab Panduru a taxat acest lucru în direct, la TV, citat de Prosport:
„Nu mă aşteptam, nu îmi spunea Iaşul că e capabilă să câştige. Hagi crede că cu oricine în primul 11 baţi pe oricine. Aşa părea, dar uite că nu mai e aşa. Iaşi era o echipă cu probleme, nu era o echipă care să bată la Farul.

La Iaşi s-a văzut că încearcă să joace încă de la meciul cu CFR, dar la ambele echipe doar de nebunia antrenorului ţine să rămână în prima ligă.

În prima repriză, Iaşul a făcut un mare fotbal cu Farul. Ai văzut multe lucruri bune, joacă repede, marchează. Iaşul a mai jucat şi va mai juca bine, dar depinde de jucătorii pe care-i are pentru a marca. Speranţa e la antrenor.”