Un cunoscut fotbalist al Panathinikos, găsit mort în piscina casei sale. Care este cauza morții

Un cunoscut fotbalist al Panathinikos, găsit mort în piscina casei sale. Care este cauza morții
Sursă foto: Hepta - Simon Bellis/CSM via ZUMA Wire)

George Baldock, fundașul lui Panathinikos, a fost găsit fără suflare în piscina casei sale. Duminică, fotbalistul jucase titular în derby-ul cu Olympiakos Pireu, încheiat 0-0.

Soția a fost cea care a alertat autoritățile

Potrivit postului de televiziune ERT, soția lui Baldock, care în prezent locuiește în Anglia, a sunat autoritățile după ce a văzut că nu a putut să dea de el în cursul zilei de miercuri, conform gsp.ro.

Baldock a fost găsit fără suflare în piscina casei sale din Glyfada, o suburbie din sudul Atenei. Potrivit ERT, cauza morții sale e neclară.

George Baldock a avut 12 selecții în naționala Greciei

Născut în Marea Britanie, la Buckinghamshire, dar cu rădăcini elene, George Baldock a avut 12 selecții în naționala Greciei, începând din 2022. Ultima a fost în martie 2024, la înfrângerea suferită în fața Georgiei, în play-off-ul Campionatului European de Fotbal. Fundașul celor de la Panathinaikos Atena a lipsit din lotul Greciei pentru meciul împotriva Angliei de joi din Liga Națiunilor.

Baldock a jucat pentru Sheffield United din 2017 până în vara trecută și a reușit să o promoveze de două ori în Premier League, în 2019 și 2023. În luna mai 2024, după ce a retrogradat în divizia a doua, s-a mutat la Panathinaikos cu care a semnat un contract pe trei ani.

Fostul său club a reacționat la aflarea cumplitei vești: „Sheffield United este șocat și profund întristat să afle despre moartea fostului său jucător George Baldock. Era extrem de popular printre fani, staff și colegii de echipă. Condoleanțe familiei din partea tuturor celor implicați la Sheffield United și a prietenilor lui George”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:01 - Ciolacu, după anunțul lui Ciucă despre întreruperea dialogului dintre cele două partide de la Guvernare: “La mine nu merg șmecheriile astea. Nici măcar în campanie”
11:53 - De ce uraganul Milton este atât de violent. Valurile de căldură sunt factorul principal al formării sale
11:52 - Cum a ajuns „perla României” o stațiune părăsită? Pe vremuri era o bijuterie a turismului românesc, însă în prezent are străzi pline de gropi și multe pensiuni închise
11:48 - Substanțe toxice în mărci de săpun populare. Le găsim în toate magazinele din România
11:34 - Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, acuzat de DNA de luare de mită inclusiv sub formă de găini și ouă
11:26 - Ce cadou de nuntă a primit George Simion de la Gigi Becali: „Cred că două tone au fost”
11:21 - Nicolae Ciucă spune că PNL rupe dialogul politic cu PSD, dar rămâne la guvernare: „Vom continua să facem tot ceea ce ține de noi pentru a putea să protejăm românii de orice abuz”
10:59 - Nelu Tătaru a fost demis din funcția de președinte PNL Vaslui și va fi scos de pe lista pentru alegerile parlamentare. Nicolae Ciucă: „Nu are cum să mai rămână candidat”
10:56 - Cine este primul român care a reușit la 61 de ani să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri de pe Pământ
10:50 - Vicepreședintele Parlamentului European, Victor Negrescu despre integrarea Schengen terestru pentru România: „Să nu apară o catastrofă. Ar fi o problemă pentru România dacă, eventual, ar exista o ruptură guvernamentală”