Un antrenor din Ligue 1 a creat polemică în Franța când a scot din lot un jucător care ține postul: „Cine-l ține în ziua meciului nu joacă!”

Un antrenor din Ligue 1 a creat polemică în Franța când a scot din lot un jucător care ține postul: „Cine-l ține în ziua meciului nu joacă!”
Fundașul algerian de 20 ani, musulman practicant, a refuzat să servească duminică prânzul și n-a fost trecut pe foaia de joc, sursă foto: captură YT

Nantes a pierdut acasă (0-3) cu Reims în ultima etapă din Ligue 1. Totuși, lumea pare mai degrabă preocupată de faptul că un jucător al „canarilor” a fost scos din lot pentru convingerile sale religioase.

Antoine Kombouare, antrenorul lui Nantes, l-a scos duminică din lot pe Jaouen Hadjam, pentru că algerianul ținea să respecte Ramadanul

Jaouen Hadjam a aflat de la antrenorul Antoine Kombouare că nu va fi nici rezervă, pentru că n-a acceptat să-și întrerupă postul de Ramadan în ziua partidei.

Fundașul algerian de 20 ani, musulman practicant, a refuzat să servească duminică prânzul și n-a fost trecut pe foaia de joc.

În ultimele zile s-a aprins o polemică în fotbalul francez legată de posibilitatea ca partidele să se întrerupă la apusul soarelui pentru a permite jucătorilor musulmani să-și potolească setea și foamea înainte de a se întoarce în teren.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”