Transferul lui Ianis Hagi la celebra ”La Masia”, blocat de interdicția UEFA față de Barcelona

Transferul lui Ianis Hagi la celebra ”La Masia”, blocat de interdicția UEFA față de Barcelona
Foto: digisport.ro

Fiul lui Gică Hagi, Ianis, nu mai poate fi transferat la celebra Academie de fotbal ”La Masia”, pepiniera Barcelonei, ca urmare a faptului că gruparea nu mai are dreptul la transferuri, relatează Digi Sport.

Jurnaliștii spanioli de la ”El Mundo Deportivo” au publicat marți, 30 septembrie, un amplu material dedicat lui Ianis Hagi, în care, printre altele, se vorbește și despre cum puștiul a fost aproape de un transfer la FC Barcelona.

Reprezentanții catalanilor l-au urmărit pe fotbalistul celor de la FC Viitorul în partidele pe care naționala de fotbal a României U17 le-a disputat în Andorra, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European.

Potrivit spaniolilor, Ioanis este ambidextru, lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare, că este extrem de tehnic, mai ales raportat la vârsta sa (16 ani), dar au realizat și că are mari carențe în pregătirea fizică.
 
”Ianis, fiul fostului jucător al celor de la Barcelona și de la Real Madrid, Gică Hagi, a fost o adevărată atracție în preliminariile pentru campionatul European U17 din Andora. Puștiul are aceeași viziune de joc ca a tatălui său, lovește foarte bine cu ambele picioare, dar parcă îi lipsește ceva din caracterul lui Gica”, au punctat jurnaliștii.

Totodată, jurnaliștii spanioli au dezvăluit faptul că Gică Hagi a intenționat să își transfere fiul la celebra școală a celor de la FC Barcelona, ”La Masia”, acolo unde s-a format și Messi, dar planul nu s-a mai realizat din cauza interdicției pe care a primit-o clubul catalan din partea UEFA în privința transferurilor.

Ioanis Hagi va fi monitorizat în continuare de catalani, tânărul fotbalist având mari șanse ca în viitorul apropiat să ajungă la un club important din Europa, mai ales că în Andorra au fost prezenți foarte mulți scouteri, rămași plăcut surprinși de Hagi jr.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:09 - Atenționare de călătorie MAE: Posibile perturbări ale transportul public din Belgia
23:52 - Un oficial UE a fost condamnat la închisoare în Belarus. L-ar fi insultat pe Aleksandr Lukașenko
23:42 - Protest uriaș la Viena după preluarea puterii de către extrema dreaptă. Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă. „Mi-e teamă pentru Europa pentru că autocrați nebuni ajung la putere”
23:26 - A murit Marius Ciugarin, fost fotbalist la Steaua și Sportul Studențesc
23:07 - Grădina zoologică din Oradea va avea o nouă locație, de aproape patru ori mai mare
23:02 - Nicușor Dan, despre modernizarea iluminatului public din București: 23,3 milioane lei pentru un oraș mai eficient energetic! Până în vară, vor fi înlocuite încă 7.822 de lămpi pe 34 de bulevarde
22:37 - Eugen Tomac: Președintele Iohannis cu cât mai mult stă la Cotroceni, cu atât mai mult rău face democrației românești. El este cel mai contestat și are pârghii pentru a detensiona situația (VIDEO)
22:36 - Noul ministru al Educației, despre efectele negative ale meditațiilor asupra sistemului de învățământ. „Trebuie fiscalizate pentru a nu scuti profesorul să-și facă bine datoria la clasă”
22:09 - Daniel Breaz (PNL): Dacă dorim într-adevăr să avem un Președinte al acestei alianțe pro-europene, va trebui să fim consecvenți și să mergem cu același Președinte (VIDEO)
22:02 - Poștașii au început împărțirea pensiilor. Cât mai au de așteptat cei care primesc banii pe card