TRAGEDIE ÎN FOTBAL: A murit căpitanul Fiorentinei! Avea doar 31 de ani! Toate meciurile din prima ligă italiană, AMÂNATE (FOTO, VIDEO)

Publicat: 04 03. 2018, 13:37

UPDATE Toate meciurile de duminică din prima ligă italiană au fost amânate ca urmare a decesului căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori.

Decizia a fost luată de Giovanni Malago, conducător al ligii italiene, după ceiniţial, a fost amânată partida Udinese – Fiorentina.

Căpitanul echipei Fiorentina, Davide Astori, în vârstăde doar 31 de ani, a fost găsit fără suflare în camera lui de hotel, chiar înainte de meciul cu Udinese. În hotel jucătorii Fiorentina îşi petreceau noaptea înainte de meciul programat duminică, meci care a fost anulat din cauza dispariţiei lui Davide Astori.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Astori a murit în somn, în urma unui stop cardio-respirator, potrivit Gazzetta dello Sport. El era căsătorit şi avea o fetiţă în vârstă de doi ani, scrie telekomsport.ro.

Astori evoluat pentru Fiorentina din 2015. A mai jucat jucat la Cremonese, Cagliari şi AS Roma. În acest sezon bifase 27 de meciuri. La naţionala Italiei jucase 14 meciuri.