Eugen Tomac, atac la adresa Federaţiei Române de Rugby: „În sport ca și la guvernare, PSD ruinează ce au clădit alții” (FOTO)

Publicat: 09 03. 2019, 15:14
Foto: Facebook / Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, laudă iniţiativa suporterilor echipei naţionale de rugby care au militar pentru crearea unei echipe comune România- Republica Moldova pe modelul deja instalat de Irlanda şi au organizat un protest faţă de Federaţia Română de Rugby (FRR) din a cărei greşeală România a fost descalificată de la Campionatul Mondial.

Acesta remarcă că FRR este condusă de Alin Petrache, fost deputat PSD, şi de Călin Matei, actualmente deputat PSD, şi arată cum tot ce atinge acest partid distruge ce era deja clădit.

România și Republica Moldova echipă unită împotriva Rusiei

In luna martie, sărbătorim 101 ani de la Unirea Basarabiei cu Țara. Iar cea mai frumoasă idee aniversară vine de la suporterii echipei de rugby a României, care înfruntă azi Rusia la Botoșani. O echipă unită România-Republica Moldova, la rugby, pe modelul Irlandei. Aceiași suporteri grupați în Club16 protestează împotriva conducerii Federației Române de Rugby, din cauza căreia România a fost descalificată de la Cupa Mondială din toamnă. Federația este condusă de președintele Alin Petrache, fost deputat PSD, și de vicepreședintele Călin Matei, actual deputat PSD. In sport ca și la guvernare, PSD ruinează ce au clădit alții.”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Reamintim că România a fost descalificată de la Mondialul de Rugby din 2019 după ce a folosit în preliminarii un jucător naţionalizat care nu avea drept de joc pentru că evoluase deja pentru naţionala statului Tonga.

Meciul de rugby dintre naţionalele României şi Rusiei, ce a avut loc sâmbătă la Botoşani, s-a încheiat cu victoria tricolorilor, cu scorul de 22-20.