The Guardian, după victoria Angliei împotriva Olandei: România a captat magia Euro 2024, acum trebuie să le urmăm exemplul

Publicat: 11 07. 2024, 14:18
Sursa foto: Hepta / DPA Images / Sven Hoppe

Fostul fotbalist, Philipp Lahm, care a câștigat 113 selecții, Cupa Mondială 2014 cu Germania și Liga Campionilor cu Bayern Munchen a scris un editorial laudativ la adresa echipei României de la Euro 2024.

România a captat magia Euro 2024

„Nu ți-ai putea dori oaspeți mai buni decât românii. Mai întâi au făcut ordine în vestiar, apoi au lăsat o scrisoare: „Părăsim Germania cu sentimentul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit aici.

Suntem foarte fericiți că Germania a fost scena. Fiecare joc, fiecare emoție, fiecare experiență ne-a unit și ne-a făcut să simțim magia fotbalului. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.”

UEFA Euro 2024 se va termina în curând, așa că este timpul pentru reevaluare. Nu aș putea fi mai de acord cu concluzia românilor. Înainte de a merge acasă, s-au gândit de ce au fost aici.

Și concluzia lor e exactă: suntem aici ca să fim împreună, să sărbătorim, să dăm totul, să fim prezenți. Nimic mai mult și nimic mai puțin.” – scrie Philipp Lahm într-un editorial din The Guardian.