Tatăl lui David Popovici a dezvăluit meniul cu care se menține în formă marele campion al României: „Dimineață are diferite combinații. Una dintre ele este …”

Publicat: 30 07. 2024, 15:28
Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Tatăl lui David Popovici a dezvăluit ce mănâncă fiul său, ca să se mențină în formă și să aibă energia necesară pentru sportul de performanță pe care îl practică.

„Dimineață are diferite combinații”

„Uneori la 4:30, alteori la 5:30, depinde de ora primului antrenament, David consumă cu ochii închiși iaurt cu miere, pentru a-și continua somnul până înainte de plecarea la primul antrenament. Facem asta, în general, cu schimbul, eu și soția mea. De aproximativ cinci ani”, a precizat Mihai Popovici pentru Sport în România.

„Am citit și am ajuns să avem informații. Pot să vă spun că David bea după antrenamente lapte cu miere și scorțișoară. Un pahar mare, 250-300 ml. Și într-o vreme bea cu cacao în loc de scorțișoară. Este o sursă excelentă de proteine. Iar mierea este unul dintre cele mai complexe alimente cunoscute. Dimineață are diferite combinații. Una dintre ele este într-adevăr iaurtul cu o serie de semințe, cu fulgi de ovăz și din nou cu miere. E bun pentru traiectul intestinal și o sursă foarte bună de carbohidrați de calitate”, a conchis Mihai Popovici.