TAS a respins solicitarea de a redeschide cazul concursului de la sol. Medalia de bronz rămâne la Ana Maria Bărbosu

TAS a respins solicitarea de a redeschide cazul concursului de la sol. Medalia de bronz rămâne la Ana Maria Bărbosu
Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Ulrik Pedersen

TAS a respins solicitarea formulată de Federaţia de Gimnastică a Statelor Unite, Jordan Chiles, şi Comitetul Olimpic al Statelor Unite de a redeschide cazul concursului de la sol, de la Jocurile Olimpice, a anunțat Federaţia Română de Gimnastică.

”Federaţia Română de Gimnastică doreşte să anunţe faptul că TAS, printr-o comunicare oficială transmisă în urmă cu câteva minute, a respins solicitarea formulată de Federaţia de Gimnastică a Statelor Unite, Jordan Chiles, şi Comitetul Olimpic al Statelor Unite de a redeschide cazul. TAS a subliniat că pe parcursul procedurilor “s-a stabilit în mod concludent prin înregistrările oficiale furnizate de Federaţia Internaţională de Gimnastică, necontestate de nicio parte în timpul procedurilor” faptul că acea contestaţie depusă de dna. Landi a fost transmisă tardiv, după limita de 1 minut“, precizează FRG.

Federaţia Internaţională de Gimnastică a confirmat, sâmbătă seară, că Ana Maria Bărbosu primeşte medalia de bronz în concursul de sol de la Jocurile Olimpice, ca urmare a deciziei Diviziei Ad Hoc a TAS. TAS a admis doar contestaţia gimnastei Ana Maria Bărbosu, nu şi a Sabrinei Voinea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`