Surpriză! Gestul pe care Ion Țiriac l-a făcut pentru Sabrina Voinea, după JO de la Paris. Ce a decis cel mai bogat român după scandalul de la gimnastică

Publicat: 14 08. 2024, 18:13
Foto: Hepta - Bestimage / JACOVIDES-MOREAU / BESTIMAGE

Ion Alexandru Țiriac, băiatul lui Ion Țiriac și cel care conduce Fundația Țiriac, a făcut un anunț în ceea ce o privește pe Sabrina Voinea, dar și pe ceilalți sportivi care au venit acasă cu medalii de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ce a decis Țiriac în cazul gimnastei Sabrina Voinea

Chiar dacă Sabrina nu a reușit să obțină un loc pe podium, ea va intra, totuși, în posesia mașinii de lux pr care Fundația Ion Țiriac o oferă pentru prestația sa de la Paris, informează ProSport.

Amintim că Sabrina Voinea a terminat proba la sol cu nota 13,700, însă o penalizare de o zecime de punct pentru o ieșire de pe covor, a eliminat-o de pe podium. Însă, imaginile au confirmat că arbitrii au greșit, iar cazul a ajuns la TAS, doar că apelul ei a fost respins.

Câte medalii au obținut sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris

În ceea ce privește rezultatele românilor la Jocurile Olimpice de la Paris, palmaresul pe medalii este următorul: 3 de aur, 2 de bronz și 4 de argint. După ce David Popovici a câștigat medalia de aur în proba de 200 de metri liber, Fundația Țiriac, condusă de Ion Alexandru Țiriac, a anunțat că fiecare medaliat cu aur va primi o mașină electrică de ultimă generațieHyundai Ioniq 5 în valoare de 50.000 de euro.

Ulterior, acesta a revenit și a anunțat că, de fapt, toți medaliații vor primi mașini. „21 de medaliați olimpici? Nu, nu… noi am numărat și sunt 22 de medaliați, îmi spune Nadia”, a anunțat Ion Alexandru Țiriac pe contul său de Instagram.

Fiul lui Ion Țiriac a precizat că Fundația pe care o conduce a pregătit și alte surprize pentru sportivii românicare au câștigat medalii la Jocurile Olimpice.

„Și eforturile supraomenești ale Eroilor noștri, mașinile customizate ”serie unică” sunt deja pe drum, însă ele reprezintă doar o parte din surpriză, pentru că ei merită mai mult decât aplauze și limuzine de la noi toți.

Merită să vadă cât de iubiți sunt. #cadouriiiiiile”, a mai scris Ion Alexandru Țiriac pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram / @alexandrutiriac

Ei sunt sportivii români care vor primi mașini de la Ion Țiriac

David Popovici: aur (200 m liber), bronz (100 m liber)

Mihaela Cambei: argint la haltere

Ana Bărbosu: bronz la sol

Florin Enache, Andrei Cornea: aur la dublu vâsle masculin

Simona Radiș, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereș, Adriana Adam, Maria Lehaci, Ancuța Bodnar, Roxana Anghel, Magda Rusu, Victoria Petreanu: aur la 8+1

Simona Radiș și Ancuța Bodnar: argint la dublu vâsle feminin

Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel: argint la dublu rame feminin

Ionela Cozmiuc și Gianina van Groningen: argint la dublu vâsle feminin, categoria ușoară.