Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit

Publicat: 04 10. 2024, 18:33
Foto simbol: Pixabay

Cei opt suporteri FCSB reținuți de poliția din Grecia înaintea meciului cu PAOK au primit câte 30 de zile de arest preventiv, potrivit GSP.

Arest preventiv pentru suporterii FCSB

Cei opt fani au fost reținuți de poliția elenă imediat după ce au intrat în Grecia, dinspre România, via Bulgaria. Au rămas în custodia autorităților locale și nu au putut asista la meciul de joi de la Salonic, iar instanța a decis vineri să îi plaseze în arest preventiv pentru 30 de zile, reiese din informațiile GSP.ro.

În plus, aceștia au fost amendați cu amenzi de câte 1.600 de euro.

Potrivit GSP, la controlul din vama de la Promachonikos, în mașina în care se aflau cei opt suporteri ar fi fost găsite un cuțit și un baston de poliție.

Poliția l-ar fi folosit ca translator pe Iorgos Pantazis, un localnic care a jucat în tinerețe la Oțelul Galați.

FCSB, victorie cu PAOK la Salonic

Campioana României s-a impus cu 1-0 la Salonic, joi seara, și are maximum de puncte după primele două etape din faza principală a Europa League.

FCSB a înscris prin Daniel Bîrligea, în minutul 45+8, și a jucat în inferioritate numerică din minutul 56, după eliminarea lui Darius Olaru.

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a pierdut ambele meciuri de până acum, 0-1 cu FCSB, respectiv 3-1 la Galatasaray Istanbul. În prima etapă, FCSB o învinsese pe RFS (Letonia), scor 4-1.