SUPERMOM: Un medic a atras toate privirile la un meci de fotbal american. Femeia a stârnit admirația tuturor cu gestul său: "N-am avut altă opțiune" (FOTO)

SUPERMOM: Un medic a atras toate privirile la un meci de fotbal american. Femeia a stârnit admirația tuturor cu gestul său: "N-am avut altă opțiune" (FOTO)
Foto: sportclasic.ro

Meseria este brățară de aur. Așa spune un vechi proverb, iar asta a demonstrat și un medic care face voluntariat în fiecare luna la partidele echipei de fotbal Putnam City North, echipă a unui liceu local.

Megan Meier, din Oklahoma, Statele Unite ale Americii, a ajuns celebră pe internet după ce a apărut într-o fotografie acordându-i primul ajutor unui sprotiv.

Însărcinată în 35 de săptămâni, dar și cu fetița de trei ani după ea, femeia a intrat pe teren să-i acorde îngrijiri unui sportiv.

Ceea ce a uimit pe toată lumea a fost pasiunea cu care aceasta își face meseria, chiar dacă a fost nevoită să-și care fetița în spate la stadion, dr.Meier fiind și însărcinată.

Femeia a atras atenția admirația tuturor, primind denumirea de „super-mamă”.

"Ştiam că trebuie să reuşesc cumva. Ca doctor, trebuia să ofer servicii voluntare la acest eveniment. Dacă nu mă duceam, nu ar fi existat asistenţă medicală. Ştiam că nu-mi pot dezamăgi echipa, deoarece multe lucruri se pot întâmpla într-un meci de fotbal american. Însă fiica mea este prioritatea numărul 1, deci trebuia să o iau cu mine şi să găsesc o modalitate să o protejez. Cea mai uşoară opţiune mi s-a părut să o car în spate.

În general la evenimente sportive, soţul meu are grijă de fată. Dacă el nu poate, o rudă, un prieten sau un babysitter se ocupă de ea. De această dată nu a existat nicio opţiune", a declarat medicul pentru revista People, scrie GSP.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis