Steaua – Gaz Metan Mediaș, 0-1. Gigi Becali, după înfrângere: „Fotbalul se face cu muncă!”

Publicat: 17 10. 2016, 12:05
foto:libertatea.ro

În meciul de duminică seara, Steaua a pierdut acasă cu 0-1 cu Gaz Metan Mediaș, deși roș-albaștrii au avut șansa golului din penalty, după un fault făcut de Crețu asupra lui Adi Popa.

Gabi Balint a fost uimit de penalty-ul comis de Crețu: „Nu știu ce a fost în capul jucătorului care a făcut penalty. Pot să-l acuz de intenție. Parcă și-a dorit să facă penalty. La primul, sincer, îmi pun întrebări. Apoi l-a faultat aproape de careu și pe De Amorim. Am văzut atâta fotbal, am niște suspiciuni, nu înțeleg ce a fost în capul lui”, a informat Libertatea.

Gigi Becali a declarat că fotbalul se face nu numai cu talent, ci și cu multă muncă. „Mitrea e cuminte, dar nu va mai juca niciodată la Steaua. Dă cu capul. Golubovici n-are ce căuta la Steaua, nu poate la Steaua”, a declarat patronul.

„L-am lăudat pe De Amorim și a început să se talenteze, l-am lăudat pe Boldrin, a început să se talenteze”, a spus Becali. „Trebuie să scrie pe tablă, dacă nu scrie Reghe, scriu eu. Fotbalul se face cu muncă!”, a adăugat patronul Stelei.

Duckadam i-a dat dreptate lui Gigi Becali, afirmând că Steaua a jucat haotic, însă este încrezător în câștigarea campionatului.