Situație controversată la Jocurile Olimpice de la Paris. Italianca Angela Carini a rezistat doar 45 de secunde în ring cu adversara sa, acuzată că, de fapt, e bărbat

Situație controversată la Jocurile Olimpice de la Paris. Italianca Angela Carini a rezistat doar 45 de secunde în ring cu adversara sa, acuzată că, de fapt, e bărbat

O situație controversată a avut loc la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, după ce italianca Angela Carini a rezistat doar 45 de secunde în ring cu adversara sa, algerianca Imane Khelif, care a fost acuzată că este, de fapt, bărbat.

Algerianca Imane Khelif a fost acuzată că, de fapt, este bărbat

Imane Khelif a creat o adevărată controversă anul acesta la Jocurile Olimpice de la Paris, întrucât anul trecut i-a fost interzis de către Federația Internațională să concureze la Mondiale, după ce a picat un test de testosteron și a fost acuzată că este bărbat.

După ce a văzut că nu are nicio șansă în fața algeriancei, italianca Angela Carini a abandonat meciul. Cel mai probabil, din cauza forței pe care Imane Khelif a avut-o, sportiva de origine italiană a renunțat să mai lupte, scrie digisport.ro.

În timp ce arbitrul i-a ridicat brațul lui Imane Khelif, în semn de victorie, Angela Carini a strigat „Nu este corect”, iar apoi a început să plângă.

„Mi-am reprezentat întotdeauna țara cu loialitate. De data asta, nu am reușit pentru că nu am mai putut să lupt”, a declarat italianca, după meci.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:13 - 190 de muncitori fără contracte de muncă depistați pe șantierul Autostrăzii A7: Oamenii au fugit pe câmp când au văzut inspectorii ITM
13:12 - Prețul unui litru de carburant joi, 12 septembrie. Motorina s-a ieftinit cu 5 bani pe litru
13:08 - Premierul Greciei reacționează la măsurile Germaniei împotriva migrației: „Răspunsul nu poate fi anularea unilaterală a Schengen”
12:44 - Sălaj: Primul caz de infectare cu virusul West Nile din judeţ. Bărbatul s-a stins din viață
12:40 - INS arată discrepanțe uriașe între salariile din România: De la 3.000 de lei la peste 13.000 lei net
12:33 - Mircea Lucescu se operează tot în Ucraina, la Kiev
12:12 - Adrian Veștea: Nicolae Ciucă va câștiga Președinția. Este normal, pentru a avea în continuare un parcurs democratic și echilibrat, să avem o persoană care pune interesele țării înaintea altor interese (VIDEO)
12:00 - Niciun avion nu aterizează sau decolează pe aeroportul Charleroi din Belgia, din cauza unei greve a angajaților care reclamă volumul de muncă prea mare
11:53 - Adrian Veștea: 98,4% dintre unitățile administrative din România beneficiază de Programul Anghel Saligny. Se adresează tuturor comunităților, indiferent de culoarea lor politică (VIDEO)
11:27 - Statuia reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii a produs hohote de râs și indignare, după ce un critic a spus că seamănă mai mult cu doamna Doubtfire, personajul lui Robin Williams (FOTO în interiorul textului)