Simona Halep, DISTRUSĂ la Wuhan! A fost ELIMINATĂ de Dominika Cibulkova, după ce în primul set nu a câştigat niciun game

Publicat: 25 09. 2018, 19:22

Simona Halep (nr. 1 WTA) a fost eliminată, marţi, în turul al doilea al turneului de la Wuhan (China), fiind învinsă de slovaca Dominika Cibulkova (31 WTA) în două seturi, cu scorul de 6-0, 7-5.

Aceasta a fost a doua competiție consecutivă, după US Open, în care Simona Halep iese după primul meci.

Românca a acuzat, în timpul meciului, dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, lidera WTA a ţinut să termine partida.

Primul set a fost unul de coșmar pentru jucătoarea noastră. Începutul dezastruos de joc a fost dublat și de faptul că Halep a acuzat probleme medicale și a cerut de două ori intervenția medicului, relatează gsp.ro.

Slovaca a dominat autoritar primul set, a fost agresivă, iar Simona nu a putut răspunde loviturilor puternice ale adversarei, având probleme la deplasarea pe teren.

În setul doi, Simona fost condusă cu 0-2, dar a câștigat patru game-uri la rând, părând să îşi revină.
Constănţeanca a avut șansa să trimită meciul în decisiv, după ce a servit la 5-4 pentru câștigarea setului. Cu toate acestea, Cibulkova a întors și a câștigat și setul doi, calificându-se în turul al treilea, unde o va întâlni pe Daria Kasatkina (13 WTA).