Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Ce mesaj a dat sportiva: „Va fi magic”

Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Ce mesaj a dat sportiva: „Va fi magic”
Simona Halep. Sursa foto: Hepta - DPA Images / Steven Paston

Simona Halep a confirmat participarea la Transylvania Open în februarie 2025. Anunțul a venit înainte de meciul cu Rodionova de la turneul din Hong Kong.

Turneul de la Cluj va avea loc între 1 și 9 februarie

Transylvania Open se va desfășura la Cluj între 1 și 9 februarie 2025. Sportiva româncă a mai jucat la turneul din Cluj în 2021, când se juca fără spectatori din cauza pandemiei de Covid, conform gsp.ro. 

„Simona Halep, cea mai iubită jucătoare de tenis a României din toate timpurile, a confirmat prezența sa la Transylvania Open WTA 250, care se va desfășura între 1 și 9 februarie 2025, la BTarena din Cluj-Napoca. Simona Halep, un simbol al sportului românesc și una dintre cele mai apreciate jucătoare din circuitul WTA, a anunțat cu entuziasm că va participa la ediția de anul viitor”, a transmis Transylvania Open.

Ce mesaj a dat Simona Halep

„Salutare dragilor! Cu mare bucurie vă anunț că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aștept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BTarena, și vă aștept pe toți în sală. Va fi magic!”, a transmis Simona Halep.

Românca nu a mai putut juca un an și jumătate din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicată. După ce a primit prima dată o suspendare de 4 ani, acesta i-a fost redusă la 9 luni și astfel a putut să revină imediat. După ce a revenit pe teren, Halep a jucat doar două meciuri în 2024, iar din cauza unei accidentări nu a mai participat la un turneu de 4 luni.

La Transylvania Open vor participa și  Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`