Simona Halep, surprinsă în timp ce se antrenează alături de un bărbat, în Dubai / Cine este cel care a complimentat-o: „E grozavă!”

Simona Halep, surprinsă în timp ce se antrenează alături de un bărbat, în Dubai / Cine este cel care a complimentat-o: „E grozavă!”
Sursa foto: Instagram - @cftennisacademy

Simona Halep, suspendată pentru o perioadă de patru ani pentru dopaj de către ITIA, a fost surprinsă în timp ce se antrena alături de un bărbat, în Dubai. Pentru că nu are dreptul de a juca într-un meci oficial, sportiva noastră continuă antrenamentele la academia CF Tennis Academy din Dubai.

Recent, Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a recunoscut că este responsabil pentru testul pozitiv al sportivei, de la US Open 2022. Cu o sinceritate de nemaiîntâlnit, antrenorul a recunoscut că el și fizioterapeuta Candice Gohier au fost cei care i-au recomandat româncei suplimentul contaminat.

În ultima perioadă, Simona Halep a publicat mai multe videoclipuri și imagini în timp ce se antrenează. Recent, o fotografie în care sportiva apare alături de un bărbat necunoscut le-a atras atenția tuturor urmăritorilor săi.

Cine este bărbatul alături de care Simona Halep a apărut antrenându-se

Sportiva noastră a apărut recent în timp ce se antrena alături de un jucător de tenis amator din Franța, Cristophe Hubert. Sportivul i-a fost sparring partner româncei la antrenamentul de marți.

La finalul antrenamentului, după multe emoții, Cristophe a complimentat-o pe dubla noastră campioană de Grand Slam.

Mă simt norocos că am avut câteva schimburi de mingi cu o jucătoare atât de grozavă! Mulțumesc”, a spus Cristophe Hubert, sportivul care a cunoscut-o pe Simona Halep la academia CF Tennis Academy din Dubai, scrie prosport.ro.

Patrick Mouratoglou a recunoscut că el i-a recomandat sportivei colagenul contaminat

Patrick Mouratoglou a recunoscut recent că el a fost cel care i-a recomandat Simonei Halep colagenul contaminat, motiv pentru care procesul de la TAS ar putea să fie diferit și favorabil sportivei. În cel mai bun scenariu, Simona Halep va beneficia de o perioadă mai scurtă de suspendare.

„Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colegenul și l-am cumărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum rsponsabilitatea pentu ce s-a întâmplat, deoarece e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”, a explicat antrenorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis