Simona Halep revine pe teren chiar săptămâna viitoare. La ce turneu va participa (VIDEO)

Simona Halep revine pe teren chiar săptămâna viitoare. La ce turneu va participa (VIDEO)
Simona Halep. Foto: Hepta - Abaca Press / Dubreuil Corinne/ABACA

Simona Halep (33 de ani, locul 1.130 în lume) va juca la turneul WTA 125 de la Hong Kong, pentru care a primit un wild card.

Halep revine pe terenul de tenis, după accidentarea din mai

Simona Halep nu a mai jucat din mai, din cauza unei accidentări. Dar acum a primit wild card pentru a participa la turneul WTA 125 de la Hong Kong, care va avea loc între 30 septembrie şi 6 octombrie. Turneul e dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, informează DigiSport.

„E greu să spun acum pentru că încă sunt în recuperare cu genunchiul, plănuiesc ca la final de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong. Mi-aș dori tare mult, pentru că mi-e dor, simt lipsa competiției și sper să fiu sănătoasă și aptă să joc. Ăsta este planul acum”, spunea Halep, înainte să primească wildcard-ul pentru întrecerea din Hong Kong.

Câți bani a făcut Halep din tenis

Sportiva a împlinit 33 de ani chiar vineri, 27 septembrie. Simona Halep, fost număr 1 în clasamentul WTA și câștigătoarea a două turnee de Grand Slam, a început tenisul la 4 ani și a avut rezultate remarcabile încă de la juniori.

Potrivit Digi Sport, Halep a obținut din tenis 40.203.437 de dolari, a câștigat 579 de meciuri și a pierdut 238.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape
18:14 - Mircea Geoană: Curajul jurnaliștilor de a aduce adevărul în fața publicului este de neprețuit
18:08 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie: Provocare pentru Raci pe zona de familie. Pentru ei devine o temă de rezolvat (VIDEO)
17:42 - BOR îndeamnă la rugăciuni care să ne apere de furtuni și inundații. Clopotele „vor bate pentru dispersarea norilor”
16:42 - Neamț: Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat
16:17 - Moody’s a revizuit în jos prognoza privind creșterea economică a României și anticipează un deficit bugetar de 7,5% din PIB. Agenția crede că actuala coaliție PSD-PNL va rămâne la putere și după alegeri
15:53 - Ploile torențiale anunțate în București anulează evenimentele „Străzi Deschise” și „Simfonia Apei” din 29 septembrie
15:33 - România a depășit gradul de 100% de umplere a depozitelor de gaze
15:08 - Hezbollah confirmă moartea liderului Hassan Nasrallah și îl declară martir. Armata libaneză patrulează străzile din Beirut, de frica unor proteste violente. Cabinetul libanez a convocat sesiune de urgență în această seară
14:56 - Actorul Will Ferrell, despre transfobie: „Dacă simți că cei din comunitatea trans sunt o amenințare la adresa sa, s-ar putea să fie din cauză că nu ești sigur pe tine”