Simona Halep primește o veste uimitoare în plin scandal de dopaj. Ce o ajută să „fenteze” sistemul de vot

Publicat: 05 10. 2023, 23:54
Sursa Foto: Instagram/ @simonahalep27_

Simona Halep a primit o veste extraordinară în mijlocul controverselor legate de dopaj: sportiva româncă este eligibilă să fie inclusă în International Tennis Hall Of Fame!

Simona Halep este eligibilă să fie inclusă în International Tennis Hall Of Fame

Simona Halep, în ciuda scandalului de dopaj, se pregătește să intre într-un club prestigios al tenisului, după o suspendare de patru ani începând din august 2022.

Simona este eligibilă pentru International Tennis Hall of Fame datorită faptului că a stat pe primul loc în clasamentul WTA timp de cel puțin 13 săptămâni, evitând astfel procesul obișnuit de aprobare prin vot. În România, doar Ilie Năstase și Ion Țiriac au mai fost incluși în acest club, scrie Prosport.ro.

Simona Halep va putea fi inclusă în club cel mai devreme în 2027, după cinci ani de la ultimul său meci oficial. Scandalul de dopaj nu pare să îi afecteze imaginea publică în mod grav, așa cum s-a întâmplat și cu Maria Sharapova, care va fi inclusă în club din 2025.

Sportiva dă în judecată compania ce a produs suplimentul

„Îi dă în judecată pe ăia (n.r. – frații John și Konstantino Kostas Koveos, deținătorii firmei Quantum Nutrition Inc. ce a produs suplimentul Schinoussa). De unde știm că acel grec nu a vut relații cu Mouratoglou și a preparat acel medicament fără ca ea să știe?

Putem merge până în zona în care toată lumea a plecat de lângă ea, avem încredere într-un singur om. Poate că nu a fost la întâmplare, cineva și-a pregătit terenul”, a spus antrenorul român Marcel Miron la Digi Sport.