Simona Halep primește o veste uimitoare în plin scandal de dopaj. Ce o ajută să „fenteze” sistemul de vot

Simona Halep primește o veste uimitoare în plin scandal de dopaj. Ce o ajută să „fenteze” sistemul de vot
Sursa Foto: Instagram/ @simonahalep27_

Simona Halep a primit o veste extraordinară în mijlocul controverselor legate de dopaj: sportiva româncă este eligibilă să fie inclusă în International Tennis Hall Of Fame!

Simona Halep este eligibilă să fie inclusă în International Tennis Hall Of Fame

Simona Halep, în ciuda scandalului de dopaj, se pregătește să intre într-un club prestigios al tenisului, după o suspendare de patru ani începând din august 2022.

Simona este eligibilă pentru International Tennis Hall of Fame datorită faptului că a stat pe primul loc în clasamentul WTA timp de cel puțin 13 săptămâni, evitând astfel procesul obișnuit de aprobare prin vot. În România, doar Ilie Năstase și Ion Țiriac au mai fost incluși în acest club, scrie Prosport.ro.

Simona Halep va putea fi inclusă în club cel mai devreme în 2027, după cinci ani de la ultimul său meci oficial. Scandalul de dopaj nu pare să îi afecteze imaginea publică în mod grav, așa cum s-a întâmplat și cu Maria Sharapova, care va fi inclusă în club din 2025.

Sportiva dă în judecată compania ce a produs suplimentul

„Îi dă în judecată pe ăia (n.r. – frații John și Konstantino Kostas Koveos, deținătorii firmei Quantum Nutrition Inc. ce a produs suplimentul Schinoussa). De unde știm că acel grec nu a vut relații cu Mouratoglou și a preparat acel medicament fără ca ea să știe?

Putem merge până în zona în care toată lumea a plecat de lângă ea, avem încredere într-un singur om. Poate că nu a fost la întâmplare, cineva și-a pregătit terenul”, a spus antrenorul român Marcel Miron la Digi Sport.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Avertismentul specialiștilor: Depăşirea pragului de încălzire a climei cu 1,5°C va avea consecinţe ireversibile
23:56 - Cine este individul care l-a omorât pe Cătălin, șoferul din Prahova. Bărbatul a mai avut probleme cu legea
23:36 - Ministrul Adrian Câciu, despre riscul de a pierde 1,1 miliarde de euro din PNRR: „Toate se vor rezolva, avem o perioadă de șase luni”
22:59 - Călin Popescu-Tăriceanu, achitat de ÎCCJ în dosarul mitei de 800.000 de dolari
22:38 - România datorează o sumă uriașă țărilor în care au ales să se trateze românii. Lista statelor care trebuie să primească cei mai mulți bani
22:21 - Diana Buzoianu (USR), despre scandalul Nordis: „Degeaba venim cu demisiile pe masă dacă nu rezolvăm problemele de fond”
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)