Simona Halep, prima reacție după victoria de la Hong Kong: „Mă simt bine, chiar dacă sunt foarte obosită. A fost o partidă grozavă!”

Publicat: 02 10. 2024, 17:11
Simona Halep. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Arlyn McAdorey

Bucuria și oboseala se puteau citi pe chipul Simonei Halep, după ce a învins-o pe Arina Rodionova în cadrul turneului de 125 de puncte de la Hong Kong. A fost prima victorie pentru româncă după 778 de zile. În prima sa reacție după meci, Halep a mai spus că nu-și dorește decât să se recupereze, pentru a fi din nou în formă, joi, în fața spectatorilor.

Halep, după meci: Mă simt bine, chiar dacă sunt foarte obosită

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că ați venit. M-am simțit foarte bine și a fost o adevărată plăcere să mă întorc pe teren. Am jucat primul meci după câteva luni și mă simt bine, chiar dacă sunt foarte obosită. Vreau să profit de această oportunitate pentru că am primit wildcard. A fost o partidă grozavă!

Sunt foarte fericită să fiu aici. Mă bucur de faptul că sunt aici pentru prima dată. Vreau să mă bucur de acest succes. Am simțit presiune după primul set, dar mi-am îmbunățit nivelul ulterior. Vreau doar să mă recuperez ca să pot juca mâine din nou în fața spectatorilor.

Doar încerc să am grijă de corpul meu pentru că nu știi ce se poate întâmpla. Mâine vreau să fiu pregătită din nou pentru a juca în fața fanilor”, a declarat Simona Halep, imediat după meci, potrivit GSP.

Halep, victorie, miercuri, în fața Arinei Rodionova. Urmează încă un meci joi

Simona Halep (33 de ani, 1130 WTA) a învins-o pe australianca Arina Rodionova (34 de ani, 114 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-4, într-un meci care a durat 2 ore și 8 minute.

Însă oboseala ar putea fi mare pentru sportiva abia recuperată după o accidentare, căci deja joi va trebui să intre din nou pe teren. Halep o va înfrunta pe Anna Blinkova, numărul 78 mondial și cap de serie numărul 7 la Hong Kong.

Ultima victorie a Simonei Halep în tenisul profesionist data din 17 august 2022.