Simona Halep nu s-a culcat pe o ureche! Cum încearcă sportiva să treacă peste perioada dificilă din cariera sa (FOTO)

Simona Halep nu s-a culcat pe o ureche! Cum încearcă sportiva să treacă peste perioada dificilă din cariera sa (FOTO)

Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) este suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

Constănțeanca de 31 de ani, fost lider mondial și câștigătoare a două trofee de Mare Șlem, nu mai poate juca tenis deocamdată, în urma testului pozitiv la Roxadustat, o substanță care favorizează producerea de celule roșii.

Cum încearcă Simona Halep să treacă peste perioada dificilă din cariera sa

În așteptarea unui verdict clar în cazul său, se pare că Simona Halep nu s-a culcat pe o ureche și se pregătește din greu în această perioadă.

Campioana noastră a început antrenamentele și se pregăteşte de zor în sala de forţă.

Mai multe fotografii din timpul unui antrenament al jucătoarei au fost postate pe Facebook, în care dau de înțeles că sportiva se afla deja la a cincea zi de pregătire, potrivit digisport.ro.

Simona Halep a luat o decizie curajoasă

În ciuda situației complicate prin care trece în prezent, tenismena a confirmat participarea la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis Challenge, programat în zilele de 3 și 4 decembrie 2022, la Johannesburg (Africa de Sud).

Organizatorii competiției caritabile au pus-o pe Simona Halep pe afiș, alături de nume precum Martina Hingis, Ons Jabeur, Sloane Stephens, Dustin Brown și Khololwam Montsi.

Ce a spus Răzvan Itu despre cazul de dopaj al Simonei Halep

Directorul general al Federației Române de Tenis, Răzvan Itu, le dă o direcție interesantă apărătorilor Simonei Halep, care pregătesc dosarul prin care sportiva își caută dreptate, oferind un exemplu personal.

„În mod normal, nu trebuie să-ți prepare cineva băuturile fără ca tu să știi. Cred că este posibilă și o contaminare, prin atingerea unui produs sau un altfel de mod. În Argentina, când am fost în 2017-2018, carnea a fost contaminată.

Conținea deja produse de doping și ni s-a spus să evităm carnea de vită și de porc, deoarece conțin elemente care îți dau putere. Șansele sunt foarte mari să-și dovedească nevinovăția, pentru că Simona este o persoană onestă și deschisă. A spus tot timpul ce probleme are și eu cred în ea.

Nu știu dacă își va încheia cariera, totul ține și de ce spune instanța. N-am apucat să vorbesc cu ea, dar suntem în spatele ei și o susținem.

De asemenea, nu ne putem opune la ceea ce spune Federația Internațională și vă mărturisesc că am fost notificați de Comisia Antidoping care ne-a spus să o avem în vedere pentru cazul de dopaj, dar să nu o suspendăm în acest moment”, a declarat Răzvan Itu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`