Simona Halep, mesaj războinic la Hong Kong, înaintea primului meci după aproape cinci luni / Chiar în Asia devenea lider WTA în urmă cu șapte ani (FOTO)

Publicat: 30 09. 2024, 17:08
Actualizat: 30 09. 2024, 17:15
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Christopher Katsarov

Simona Halep, fost lider WTA și dublă-câștigătoare de Grand Slam, va juca la turneul de 125 de puncte de la Hong Kong și a transmis un mesaj promițător pentru fanii care așteaptă cu nerăbdare revenirea sa în circuit.

Simona Halep, mesaj războinic la Hong Kong

Fostul lider mondial a confirmat că a ajuns la Hong Kong, luni, într-o postare pe Instagram.

„Am aterizat la Hong Kong și sunt gata să dau tot ce am mai bun”, afirmă Simona în postarea respectivă.

Ultima prezență a Simonei Halep în circuitul WTA data din 15 mai, când abandona meciul cu McCartney Kessler de la Trophee Clarins la scurtă vreme după câștigarea primului set.

După decizia TAS a jucat un singur meci întreg, la Miami, pe 19 martie, când câștiga primul set al partidei cu Paula Badosa, dar fostul număr 2 mondial reușea să întoarcă soarta duelului și să se impună.

În Asia a devenit primul lider WTA din istoria tenisului feminin românesc

Asia are o însemnătate aparte în cariera Simonei Halep. Pe 9 octombrie 2017 devenea oficial prima jucătoare din istoria tenisului feminin românesc care urcă pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului WTA, o performanță reușită grație finalei disputate la Openul Chinei.

Românca pierdea finala cu Caro Garcia, dar semifinala câștigată în fața Jelenei Ostapenko – o revanșă pentru eșecul suferit în același an la Roland Garros – îi era îndeajuns pentru a o transforma în noul lider mondial din tenisul feminin.