Simona Halep, din nou pe teren. S-a antrenat alături de o jucătoare din top 50 WTA

Simona Halep, din nou pe teren. S-a antrenat alături de o jucătoare din top 50 WTA
Foto: Hepta/Zuma Press / Chris Young.

Simona Halep încă este suspendată și se luptă din greu pentru a-și dovedi nevinovația pentru dopaj. În tot acest timp ea nu poate juca niciun meci oficial, dar încearcă să rămână în formă.

Halep are 31 de ani și ocupă locul 36 în clasamentul WTA. Ea nu a mai jucat niciun meci oficial din august 2022, în condițiile în care procesul pentru dopaj a fost amânat de trei ori până acum, conform Prosport.

Cu cine s-a antrenat Halep

Tenismena a plecat din România alături de antrenorul ei Patrick Mouratoglu, pentru a se antrena la academia deținută de el.
La un antrenament susținut de Halep la acadamia antrenorului ei, ea s-a antrenat cot la cot cu Marta Kostyuk, sportiva din Ucraina care este partenera de dublu a Gabrielei Ruse. Sportiva ucraineană ocupă locul 35 în WTA și s-a mândit că a avut ocazia să se antreze cu Halep.


Tenismena, impresionantă de academia antrenorului ei

Academia lui Patrick se află în Biot, pe Riviera Franceză. Are 12 hectare și prezintă facilități de ultimă generație.
„E foarte profesionist totul, tot sistemul, foarte bine organizat. Patrick este cel mai organizat om pe care l-am cunoscut vreodată. Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow”, spunea Simona Halep despre academia lui Patrick Mouratoglou, conform GSP.

Cu o săptămână înainte de a pleca din țară, ea s-a antrenat la o sală din București alături de un bărbat misterios.
O fotografie cu cei doi a fost publicată pe BeReal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios