Simona Halep, de Ziua Dobrogei: „Mă întorc acasă cu mândrie și bucurie!”

Publicat: 16 11. 2023, 12:40
În ultimele apariții publice Simona Halep poartă articole vestimentare de la Nike, semn că gigantul american nu a rupt contractul cu românca după suspendarea pentru dopaj, sursă foto: captură YT

La aniversarea a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Simona Halep a transmis un mesaj special, publicat de Ziua de Constanța.

Procesul de la TAS este ignorat cel puțin pentru câteva zile

„La mulți ani, acasă! La mulți ani, Dobrogea! De fiecare dată mă întorc acasă cu mândrie și bucurie! Acolo unde m-am născut și am copilărit!”, a fost mesajul Simonei Halep, cu ocazia Zilei Dobrogei.


În ultimele apariții publice Simona Halep poartă articole vestimentare de la Nike, semn că gigantul american nu a rupt contractul cu românca după suspendarea pentru dopaj.

Există însă în continuare riscul ca și Nike, așa cum au mai făcut alte firme cu care colabora, să ii suspende contractul Simonei Halep, mai ales că fabricantul american de echipament sportiv a făcut asta în cazul Mariei Sharapova.
Nike a reluat contractul cu Sharapova în momentul în care rusoaica a ispășit cele 15 luni de suspendare și a revenit în turneele oficiale.