Selecționerul olandez, Van Gaal: Mă aștept la un meci greu cu România

Selecționerul olandez, Van Gaal: Mă aștept la un meci greu cu România

Antrenorul naționalei Olandei, Louis van Gaal, a declarat, luni, că se așteptă la o partidă grea cu reprezentativa României, asemuind jocul echipei lui Pițurcă cu cel al adversarei precedente, Esteonia, însă spunând că avem jucători cu calități individuale mai bune.

„România are un sistem de joc asemănător oarecum cu cel al Estoniei, dar are jucători cu calităţi individuale mai bune. Așa că mă aştept să atace mai mult decât a făcut-o Estonia, să creeze spaţii mai multe pentru ofensiva noastră, să avem mai multă libertate de exprimare. Echipa României este un adversar dificil, mă aştept la un alt meci greu”, a spus Van Gaal, citează Mediafax din presa olandeză.

Selecționerul olandez a anunțat aceeași componență ca și în partida de vineri cu Estonia, singura excepție fiind prezența lui Van der Vaart, care îi va lua locul lui Sneijder.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, marţi, de la ora 21.30, pe Amsterdam ArenA, reprezentativa similară a Olandei, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`