Mirel Rădoi s-ar putea întoarce la FCSB. În locul lui, la Echipa Națională, ar veni Edi Iordănescu

Publicat: 26 10. 2021, 10:22
Actualizat: 29 10. 2021, 16:15
Edi Iordănescu

Conform informațiilor disponibile, Edi Iordănescu ar putea ajunge la Federația Română de Fotbal, iar în locul lui, la FCSB, ar putea veni Mirel Rădoi, transmite gsp.ro. Inițial, FRF a anunțat că un posibil candidat pentru postul lui Rădoi ar fi Dan Petrescu.

Mirel Rădoi și-a anunțat deja plecarea de la Federația Română de Fotbal, postul urmând să rămână liber din luna noiembrie.

Edi Iordănescu, căutat de Federație, deoarece este „ieftin”

În ciuda rezultatelor bune pe care le are la FCSB, Gigi Becali nu este mulțumit de prestația lui Edward, deoarece nu poate interveni peste el, chiar dacă acesta și-a încălcat angajamentul luna aceasta. În momentul de față, salariul lui Edi Iordănescu este de 15.000 de euro, fapt ce l-a pus deja în ochii Federației, care caută un selecționer „ieftin”.

După zvonuri, acesta ar urma să debuteze ca selecționer în primăvară, în barajul pe care România e aproape să-l prindă. Pentru a trece mai departe, România trebuie să ocupe locul al doilea ca să participe la barajul dublu, în care este semifinala și finala.

Mirel Rădoi va pleca înainte de baraj

După spusele lui Rădoi, acesta urmează să părăsească Federația Română de Fotbal înainte de baraj

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează. E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel.”, a transmis Rădoi în timpul unei conferințe de presă, după derby-ul România – Armenia.