S-a făcut transferul anului! Cât a plătit Gigi Becali și ce salariu va avea, pe lună, Daniel Bîrligea la FCSB

S-a făcut transferul anului! Cât a plătit Gigi Becali și ce salariu va avea, pe lună, Daniel Bîrligea la FCSB
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a anunțat că a adus un nou jucător la FCSB. Este vorba despre Daniel Bîrligea (24 de ani), care a jucat la CFR Cluj.

Cât a plătit Gigi Becali pentru Daniel Bîrligea

Două milioane de euro plus 15% dintr-un eventual transfer, la care se mai adaugă niște bonusuri de performanță este costul transferului lui Bîrligea, informează Fanatik.

Atacantul va efectua, marți, vizita medicală și va semna contractul pe 5 ani cu campioana României.

Ce salariu va avea Daniel Bîrligea la FCSB

Salariul lui Daniel Bîrligea va fi de 25.000 de euro pe lună la FCSB, devenind, astfel, unul dintre jucătorii cel mai bine plătiți din Superliga.

„M-am înțeles cu Neluțu Varga, am bătut palma. Știu că este un om de onoare, așa a fost întotdeauna. Bîrligea vine la FCSB, mâine vine la vizita medicală. I-am dat lui Neluțu Varga două milioane de euro plus 15% dintr-un eventual transfer, la care se mai adaugă niște bonusuri de performanță.

Am luat atacantul pe care mi l-am dorit, în momentul de față cred că FCSB este acoperită pe toate posturile. E un transfer foarte tare, Bîrligea e un jucător de mare valoare.

I-am dat lui Bîrligea un salariu de 25.000 de euro lunar, mâine vine să facă vizita medicală. V-am promis că fac o echipă de Liga Campionilor, dacă nu s-a putut anul acesta, o fac anul viitor. Și până la urmă tot voi ajunge cu FCSB în Champions League”, a precizat Gigi Becali, pentru sursa mai sus citată.

Și Ioan Varga, patronul CFR-ului a confirmat mutarea lui Bîrligea la FCSB: „Da, am bătut palma cu domnul Gigi Becali, vorba-i vorbă, Bîrligea merge la FCSB. Am primit suma pe care ne-am dorit-o, plus niște bonusuri foarte importante.

Știți cum e, fotbalul este un business, iar necalificarea în grupele Conference League ne-a afectat foarte mult, pentru că am pierdut câteva milioane bune de euro, care trebuie acoperite.”

Bîrligea a reușit 4 goluri și 3 assist-uri în 11 meciuri în acest sezon, în toate competițiile. El e cotat la 1,6 milioane de euro pe Transfermarkt.

Contractul lui Daniel Bîrligea la  CFR Cluj ar fi expirat vara viitoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”