România, învinsă de Grecia în Cupa Davis. „Tricolorii” au pierdut și meciul de dublu, în fața fraților Tsitsipas

România, învinsă de Grecia în Cupa Davis. „Tricolorii” au pierdut și meciul de dublu, în fața fraților Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas. Sursa foto: Hepta.ro / Abaca Press / Dubreuil Corinne/ABACA

România a fost învinsă de Grecia și în meciul de dublu al disputei din Cupa Davis, duminică, la Atena, și a fost eliminată din play-off-ul pentru menținerea în Grupa Mondială I.

România, învinsă de Grecia în barajul pentru Grupa Mondială I din Cupa Davis

Primul punct al Greciei a fost adus de vedeta lotului elen, Stefanos Tsitsipas, care l-a învins în două seturi pe Marius Copil, scor 6-3 / 6-4.

Tot sâmbătă a fost învins și Nicholas Ionel, cel mai bine clasat român din ierarhia ATP. A cedat în fața lui Aristotelis Thanos (1.433 ATP), scor 6-4 / 3-6 / 2-6.

Grecia a obținut punctul decisiv duminică, când frații Tsitsipas i-au învins pe Marius Copil și Victor Cornea în meciul de dublu, scor 6-7 / 6-3 / 6-4.

Victor Cornea, susținut din tribune de Andreea Bălan

Victor Cornea a fost susținut din tribunele arenei de la Atena de iubita lui, Andreea Bălan.

„Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri. Eu sunt coach ( n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate”, afirma recent Andreea Bălan pentru Click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)