România a pierdut în Armenia, 3-2, după un final nebun de meci. „Tricolorii” au terminat partida în 10 oameni. Cu două înfrângeri consecutive, ecuația calificării s-a complicat dramatic

Publicat: 31 03. 2021, 20:51
foto: Facebook @ Echipa nationala

Selecționata națională de fotbal a României a pierdut partida disputată miercuri seară la Erevan, 3-2 în compania Armeniei. „Tricolorii” au doar trei puncte după tot atâtea etape, cele obținute din victoria înregistrată la București cu Macedonia de Nord, și sunt la a doua înfrângere consecutivă.

România a pierdut în Armenia, scor 3-2, iar ecuația calificării s-a complicat dramatic

După o primă repriză fără istoric, cele două echipe au deschis „recitalul” de goluri în minutul 56, când Spertsyan a reușit să înscrie și să ducă Armenia în avantaj, scor 1-0. România a reușit să răstoarne scorul printr-o dublă reușită de Cicâldău, care a marcat în minutele 62 și 72, însă naționala armeană a continuat să rămână periculoasă.

În minutul 78, Pușcaș a fost eliminat din joc, iar echilibrul de pe teren s-a rupt. Apărarea noastră a continuat să arate slăbiciunile din primele două partide, iar inevitabilul s-a produs în minutul 87, când Haroyan a reușit să egaleze – cu un gol marcat din poziție de ofsaid.

„Drama” s-a concretizat în minutul 89, când arbitrul Treimanis a arătat punctul cu var. Barseghyan a reușit să transforme lovitura de la 11 metri, iar Armenia are maximum de puncte după primele trei etape și, cel puțin până la partida pe care o va juca Germania cu Macedonia de Nord în această seară, este liderul-surpriză al Grupei J. Selecționata armeană se profilează dreptrevelația preliminariilor pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022.

„Tricolorii” au doar trei puncte din tot atâtea partide și vin după două înfrângeri consecutive

România a jucat trei partide în această campanie. „Tricolorii” au câștigat duelul inaugural de săptămâna trecută, 3-2 vs Macedonia de Nord, însă nici despre acea partidă nu se poate spune că a fost una lipsită de emoții, având în vedere că adversarii reușiseră să egaleze după ce au fost conduși la două goluri diferență.

Ulterior, duminică, România a primit vizita Germaniei, care a dominat-o în mod categoric, dar care, chiar și așa,a reușit s-o învingă doar la scor minim.