Rodri ar urma să rateze tot sezonul după accidentarea din meciul cu Arsenal. Verdict sumbru din partea medicilor spanioli

Rodri ar urma să rateze tot sezonul după accidentarea din meciul cu Arsenal. Verdict sumbru din partea medicilor spanioli
Sursa foto: Hepta.ro / DPA Images / Martin Rickett

Rodri s-a accidentat în remiza cu Arsenal, scor 2-2, iar testele medicale arată că mijlocașul spaniol al lui Manchester City a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat de la genunchiul drept, transmite Golazo.ro.

Rodri ar urma să rateze tot sezonul

Internaționalul spaniol a fost supus analizelor medicale după accidentarea din prima repriză a derby-ului cu Arsenal.

„Jucătorul se află la Madrid pentru a vizita mai mulți specialiști și își va lua adio de la întregul sezon. Examinările la care a fost supus deja jucătorul, la Manchester, vorbesc despre o ruptură de ligament încrucișat la genunchiul drept. Diagnosticul definitiv nu va fi emis decât în ​​câteva ore, când jucătorul va face testele din Spania”, afirmă jurnaliștii de la Marca.

Remiză spectaculoasă între Manchester City și Arsenal

Echipele care „au confiscat” primele două poziții în cele mai recente două ediții de Premier League ne-au oferit un regal fotbalistic, duminică, pe Etihad.

City a deschis scorul prin Haaland, în minutul 9, dar s-a văzut egalată 13 minute mai târziu, când Riccardo Calafiori a înscris un gol superb – primul după transferul la Arsenal.

„Tunarii” au trecut la conducere în prelungirile primei reprize, când Gabriel a speculat perfect un corner trimis de Saka, dar la scurt timp au rămas în 10 – Trossard a primit al doilea galben și a fost eliminat.

A urmat o repriză de asediu total la poarta lui Raya, dar City a înscris golul egalării abia în ultimele secvențe ale jocului, tot după un corner, prin Stones.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase