Real Madrid planifică cea mai scumpă campanie de transferuri din istoria fotbalului. Care e jucătorul cel mai râvnit de aceștia

Real Madrid planifică cea mai scumpă campanie de transferuri din istoria fotbalului. Care e jucătorul cel mai râvnit de aceștia
Foto: Captură YT

Santiago Bernabeu se pregătește pentru o perioadă de transferuri incendiare, iar Real Madrid și-a anunțat interesul pentru mijlocașul Borussiei Dortmund, Jude Bellingham, de numai 19 ani. Cu toate acestea, madrilenii nu sunt mulțumiți doar cu această țintă și își doresc o mutare și mai spectaculoasă, despre care încă nu se cunoaște multe detalii.

Real Madrid vizează un nou record de transferuri cu cele mai mari cheltuieli din istorie

Potrivit presei britanice, Real Madrid ar putea să stabilească un nou record în această vară, deoarece intenționează să cheltuiască cei mai mulți bani pe transferuri într-o singură fereastră de transferuri. Se estimează că prețul pentru Jude Bellingham este de 150 de milioane de euro, iar Real Madrid își dorește să îl achiziționeze și pe Kylian Mbappe, în vârstă de 24 de ani, tot în această vară. În prezent, cea mai scumpă campanie de transferuri din istoria fotbalului a fost efectuată de Chelsea în iarna trecută, când au cheltuit 330 de milioane de euro.

Este dificil de conceput că PSG ar fi dispus să vândă vicecampionul mondial pentru o sumă substanțial mai mică de 200 de milioane de euro. Prin urmare, dacă Real Madrid reușește să își achiziționeze atât pe Bellingham cât și pe Mbappe în această perioadă de transferuri, probabilitatea ca recordul stabilit de Chelsea să fie depășit este extrem de mare, scrie digisport.

Chelsea, clubul cu cea mai costisitoare campanie de transferuri

După ce a fost achiziționat anul trecut de miliardarul american Todd Boehly, Chelsea a făcut achiziția a opt jucători în perioada de iarnă, cheltuind o sumă totală de 330 de milioane de euro.

  • Enzo Fernandez – de la Benfica – 121 de milioane de euro
  • Mykhaylo Mudryk – de la Șahtior – 70 de milioane de euro
  • Benit Badiashile – de la Monaco – 38 de milioane de euro
  • Noni Madueke  – de la PSV – 35 de milioane de euro
  • Malo Gusto – de la Lyon – 30 de milioane de euro
  • Andrey Santos – de la Vasco da Gama – 12,5 milioane de euro.
  • Datro Fofana – de la Molde – 12 milioane de euro
  • Joao Felix – de la Atletico Madrid – împrumut, pentru 11 milioane de euro
Urmăriți B1TV.ro și pe
`