Reacții după numirea lui Lucescu la naționala Turciei: Toți antrenorii turci să se ducă să se arunce de pe Podul Martirilor

Publicat: 02 08. 2017, 22:29

Fostul internațional și antrenor Ridvan Dilmen (54 ani), în prezent editorialist la Fotomac, a criticat numirea lui Mircea Lucescu la conducerea tehnică a naționalei Turciei. Acesta susține că deși antrenorul român este în mod evident valoros, federația trebuia să își anunțe dinainte intențiile și nu să discute de fațadă cu turcul Senol Gunes.

"Toți antrenorii turci să se ducă să se arunce de pe Podul Martirilor de la 15 iulie", a adăugat Dilman la postul NTV, citat de HotNews. "Astăzi este sfârșitul fotbalului turc, ca federație și antrenori. Sau înghețarea", și-a concluzionat Dilmen discursul.

Ridvan Dilmen a jucat pentru naționala Turciei în perioada 1984-1992, având la activ 29 de meciuri și 5 goluri marcate. De asemenea, el a antrenat echipa Fenerbahce în 2000.

Tehnicianul Mircea Lucescu este noul selecționer al Turciei, el urmand sa semneze un contract pe doi ani, cu opțiune pentru încă unul. Potrivit presei turce, salariul lui Mircea Lucescu va fi de 2,5 milioane de euro pe an.

Antrenorul român va fi prezentat oficial vineri, 4 august, la ora 14.30, la baza Hasan Dogan a echipelor naționale, când va avea loc ceremonia de semnare a contractului, a anunțat Federația Turcă de Fotbal (TFF).