Răzvan Lucescu s-a arătat gata să demisioneze după meciul lui PAOK: „Nu am nicio problemă să-mi fac bagajele pentru București”

Răzvan Lucescu s-a arătat gata să demisioneze după meciul lui PAOK: „Nu am nicio problemă să-mi fac bagajele pentru București”
Foto: Hepta.ro / Sputnik / Alexey Filippov

PAOK a câștigat duminică la Levadiakos în campionatul Greciei, scor 2-0, și a pus capăt seriei de trei înfrângeri în toate competițiile, dar Răzvan Lucescu s-a arătat gata să plece de la club „dacă nu e fericit cineva”, transmite GSP.

Răzvan Lucescu s-a arătat gata să demisioneze

Răzvan Lucescu vine după un sezon grozav cu PAOK, cu care a câștigat titlul în Grecia, dar apoi a ratat accederea în faza principală a Ligii Campionilor. Echipa a ajuns între timp în Europa League, acolo unde joi a fost învinsă surprinzător de FCSB, scor 0-1, la Salonic.

Potrivit GSP, Lucescu jr. este supărat că unii suporteri i-au cerut demisia după eșecul cu campioana României.

„În seara asta nu am câștigat nici titlul, nici Europa, dar lucrăm să fim fericiți în luna mai. Când faci atât de multe schimbări, practic, pornești de la zero, poate chiar mai din urmă. Și atunci când faci asta este nevoie de timp. Nu se întâmplă peste noapte.

Din toți anii în care am lucrat, abia în noiembrie avem chimie. Indiferent de calitatea jucătorilor, avem fotbaliști care provin din culturi diferite, unii din estul și alții din nord-vestul Europei, ușor de distrus, mai greu de reparat. Am fost norocoși să intrăm în Europa League, norocoși să avem o bază, de anul trecut, și să avem un stil de a juca”, a declarat Răzvan Lucescu, în conferința de presă pe care a susținut-o după victoria cu Levadiakos

„Nu am nicio problemă să-mi fac bagajele pentru București”

„Am avut două meciuri europene cu multe șanse și am făcut greșeli pe care le-am plătit, pentru că așa se întâmplă când faci o echipă. Suntem primii în clasament. Sunt aici în seara asta, dar nu am nicio problemă să merg la Salonic și să-mi fac bagajele pentru București dacă unii nu înțeleg procesul prin care trecem. Sunt calm la minte și am arătat ce pot. Dacă nu este fericit cineva, pot pleca!”, a mai spus antrenorul lui PAOK.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:13 - Climatologii avertizează că râurile din lume seacă în cel mai rapid ritm din ultimii 30 de ani
13:04 - „O nuntă așa cum am visat amândoi!”. Monica Bîrlădeanu a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță (FOTO)
12:50 - Nicolae Ciucă, întâlnire cu familia tinerei de origine română ținute în captivitate de Hamas de aproape un an: „România susține ferm eliberarea ostaticilor și rămâne un partener de încredere al Israelului în lupta împotriva terorismului”
12:49 - Una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță din România are printre cele mai ieftine case din Europa. Orașul se regăsește în multe topuri internaționale
12:32 - „Miroase a hoţie”: Noi acuzații de fraudă în cazul bugetului Casa Verde Fotovoltaice pentru Oltenia. Fondurile au fost epuizate în 80 de secunde
12:25 - Împrumuturile statului, aproape de record. Septembrie, una dintre lunile cu cele mai mari împrumuturi din an
12:23 - Adina Săniuță: CCR nu este un organism de la colțul străzii, nu poate să spună că face niște greșeli și după aceea le repară. Ceea ce s-a întâmplat acum este clar un joc al clanului PSD și chiar și PNL (VIDEO)
12:22 - LeBron și fiul său, Bronny James, au făcut istorie în NBA, fiind primul duo tată-fiu care a jucat în aceeași echipă
12:15 - Prin ce a putut să treacă un român după ce a lăsat o recenzie negativă la un hotel din Grecia: „Mă trezesc azi cu mail de la avocatul hotelului”
12:07 - Kazahstanul a aprobat un plan de construire a primei sale centrale nucleare, printr-un referendum. Cetățenii și-au depășit spaima cu privire la expunerea la radiații