Răsturnare de situație în cazul de dopaj al Simonei Halep! Patrick Mouratoglou a recunoscut că el și echipa sa i-au recomandat sportivei colagenul contaminat: „Îmi asum responsabilitatea”

Răsturnare de situație în cazul de dopaj al Simonei Halep! Patrick Mouratoglou a recunoscut că el și echipa sa i-au recomandat sportivei colagenul contaminat: „Îmi asum responsabilitatea”
Foto: Rob Prange/DPPI/LiveMedia / Shutterstock Editorial

Simona Halep, suspendată din tenis pentru patru ani, după ce a fost găsită dopată, a depus în urmă cu o săptămână apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS) împotriva suspendării sale. Întreaga situație în cazul de dopaj al româncei ia o întorsătură total neașteptată, după ce Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a recunoscut că este responsabil pentru testul pozitiv al Simonei Halep, de la US Open 2022.

Patrick Mouratoglou a recunoscut că el i-a recomandat sportivei colagenul dopat

Plin de sinceritate, Patrick Mouratoglou a recunoscut că el și fizioterapeuta Candice Gohier au fost cei care i-au recomandat Simonei suplimentul contaminat, la US Open 2022.

Astfel, procesul de la TAS ar putea să fie diferit și favorabil sportivei, care ar putea beneficia de o perioadă mai scurtă de suspendare.

„Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colegenul și l-am cumărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum rsponsabilitatea pentu ce s-a întâmplat, deoarece e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”, a explicat Patrick Mouratoglou, potrivit eurosport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)