Rapid îl vrea pe „numărul 1” de la echipa națională. Marius Șumudică: Vom încerca să facem o ofertă în iarnă

Publicat: 28 10. 2024, 10:17
foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Marius Șumudică, antrenorul lui Rapid, a dezvăluit că își dorește să îl aducă pe Denis Drăguș la club și a precizat că va încerca să îi facă o ofertă în această iarnă.

Marius Șumudică îl vrea pe „numărul 1” de la echipa națională

Șumi, care este și nașul lui Drăguș, a colaborat cu atacantul naționalei la Gaziantep.

„Mi l-aș dori pe Drăguș, să fiu sincer. Din câte văd, nu se adaptează acolo (n.r. – la Trabzonspor). Vom încerca să facem o ofertă în iarnă, dacă există posibilitatea unui împrumut. Mi-aș dori din suflet să-l aduc aici, este finul meu, un jucător care este numărul 1 la echipa națională din postura de vârf de atac.

A venit să-i fiu fin după ce a marcat 14 goluri și avea salariu 20.000 de euro. Acum are peste un milion. Este numărul 1 la echipa națională. Este prima soluție ca vârf de atac, ar juca într-un picior aici, cum să nu se adapteze? Comparăm liga din Turcia cu cea din România… nu putem compara.

Toți jucătorii pe care i-am luat s-au adaptat. Vreau un exemplu de jucător care nu s-a adaptat! Găman îmi scrie și acum, Silviu Lung, Junior Morais, Boldrin, Budescu, Săpunaru. I-am luat pe Maxim, Drăguș, nici nu mai știu câți am pe buletin”, a declarat Marius Șumudică, citat de GSP.

Remiză în derby-ul dintre FCSB și Rapid

FCSB și Rapid au terminat la egalitate în penultima etapă a turului din sezonul regular al Superligii, duminică, pe Arena Națională, scor 0-0. Deși roș-albaștrii au avut mai multe ocazii, cea mai mare șansă de a înscrie le-a aparținut giuleștenilor.

Rapid vine după cel mai clar succes din prima parte a stagiunii, 5-0 cu Farul Constanța, în timp ce FCSB fusese spulberată de Rangers în a treia etapă a fazei principale din Europa League, 4-0 în Scoția.