„Rămâneți la națională după EURO?” / Edi Iordănescu clarifică situația privind viitorul său, înaintea partidei România – Elveția

„Rămâneți la națională după EURO?” / Edi Iordănescu clarifică situația privind viitorul său, înaintea partidei România - Elveția
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

La conferința de presă de astăzi, selecționerul Edi Iordănescu a fost întrebat despre perspectivele sale viitoare în calitate de antrenor principal al echipei naționale a României.

Ce a spus Edi Iordănescu înainte de România – Elveția

După EURO 2024, contractul selecționerului cu Federația se va încheia. Burleanu dorește prelungirea, dar Iordănescu refuză să discute public despre viitorul său.

„Rămâneți la națională după EURO?”, a fost întrebarea primită de Iordănescu.

„Contractul meu nu contează. Nu e un subiect. Are zero importanță. Cei din conducerea FRF vor merge cu mine la EURO, pentru că s-a prelungit. Ce urmează după contează prea puțin acum”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Gsp.ro.

Încredere totală și susținere din partea președintelui FRF

Apoi, a vorbit despre relația cu Răzvan Burleanu, președintele FRF.

„Președintele a dorit continuitate și după Liga Națiunilor, așa că ce a zis acum nu e o surpriză. I-a mulțumit pentru încredere. A contat enorm încrederea primită. Și mai mult decât orice a contat că mi-a dat mână liberă totală. Spre rușinea mea, nu am găsit timpul ca înainte de meciuri să-l informez de echipa de start și despre planurile mele.

Niciodată nu m-a întrebat de ce e un jucător și de ce nu altul, niciodată nu mi-a sugerat să vină altul sau nu. De multe ori a aflat lotul în ultima clipă, Niciodată nu m-a criticat după un joc, nici în public, nici în privat. Mereu a venit alături de noi”, a spus selecționerul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`