Rafa Mir, fotbalist în campionatul Spaniei, a fost arestat pentru o presupusă agresiune sexuală

Rafa Mir, fotbalist în campionatul Spaniei, a fost arestat pentru o presupusă agresiune sexuală
Foto simbol: Pixabay

Rafa Mir, fotbalist aflat în prezent la CF Valencia, a fost arestat de polițiștii spanioli și este cercetat pentru o presupusă agresiune sexuală asupra a două femei, transmite The Sun.

Rafa Mir, arestat pentru o presupusă agresiune sexuală

Rafa Mir (27 de ani) a fost reținut noaptea trecută de polițiști și nu a reușit să ajungă la antrenamentul de marți dimineață al celor de la Valencia, clubul la care a fost împrumutat de FC Sevilla.

Poliția a confirmat că un fotbalist din LaLiga a fost arestat, dar a negat informațiile din presa spaniolă cum că în custodia autorităților s-ar afla și o a doua persoană.

Surse aproapiate anchetei au declarat pentru postul spaniol de radio Ser că Mir și un alt bărbat ar fi fost arestați pentru o presupusă infacțiune sexuală împotriva a două femei cu vârste de aproximativ 25 de ani în locuința fotbalistului.

Polițiștii au confirmat arestarea unui fotbalist din campionatul Spaniei

„Putem confirma că un fotbalist din LaLiga a fost arestat pentru un presupus abuz sexual”, au declarat polițiștii.

„Nimeni altcineva nu a fost arestat în acest moment, dar asta s-ar putea schimba pe parcurs”, se arată în același comunicat.

Cu naționala Spaniei, Mir a câștigat Campionatul European U19 în 2019 și a obținut o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)