Promisiunea făcută de Gigi Becali în secția de poliție, după accident: „Am stat cam un sfert de oră la drogangeală”

Promisiunea făcută de Gigi Becali în secția de poliție, după accident: „Am stat cam un sfert de oră la drogangeală”
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a vorbit despre accidentul de pe Centura Capitalei și spune că le-a promis polițiștilor că va dona „50-100 de aparate moderne” de DrugTest, transmite GSP.ro.

Promisiunea făcută de Gigi Becali după accident

După accident, luni, la 3 dimineața, patronul lui FCSB a mers la Poliția Pantelimon și a fost testat de polițiști.

„Mi-au făcut toate testele! Fac și promisiune publică. Vreau să fac o donație la miliție, să vedem cât costă. Am stat cam un sfert de oră la drogangeală. Le-am promis la milițieni: «Uite, o să fac o donație de 50-100 de aparate moderne»”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

„Nouă ne dau toate alea… Cum să-l ții p-ăla în trafic un sfert de oră, douăzeci de minute să vezi dacă e drogat. Că se enervează omul și-ți aruncă aparatura și pleacă omul. O să fac o donație ca să-i depisteze pe toți drogații”, a adăugat omul de afaceri.

O analiză CT a arătat că are o fisură ușoară la una dintre coaste în urma accidentului.

„Eu sunt leu! Dacă-mi rup piciorul, mâna și coastele toate eu târăsc în patru labe! Nu sunt d-ăla care se sperie ușor. Noaptea, când am plecat la mânăstire nu i-am spus lui nevastă-mea că mi-a ieșit coasta fisurată la RMN. Că se supăra…

Dracii mi-au făcut ispită să mă accidentez să nu mă duc la sfințire. Am condus toată noaptea cu coasta ruptă. Eu sunt leu! Leul comandă pădurile și munții până la moarte. Până pun mâinile pe piept eu conduc la volan. Eu stau la volan până mor!”, a mai declarat Gigi Becali.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`