Programul sportivilor români la Jocurile Olimpice din 29 iulie. Ce sportivi vor concura azi în finală

Publicat: 29 07. 2024, 07:53
Actualizat: 29 07. 2024, 08:08
Foto: Captură video

Sportivii români vor evolua pe 29 iulie la Jocurile Olimpice de la Paris la canotaj, mountain bike, înot, tenis și tenis de masă.

Programul sportivilor români la canotaj

Pe 29 iulie, Leontin Nuţescu, Andrei Lungu, Florin Horodişteanu, Ioan Prundeanu deschid lista canotorilor români care participă astăzi la probele Jocurilor Olimpice, la recalificări la proba patru vâsle masculin, la ora 12:20, potrivit AGERPRES.

De la ora 12:30, Mădălina Moroşan, Emanuela Ciotău, Alexandra Ungureanu şi Patricia Cireş vor concura la recalificări la proba de patru vâsle feminin. De la 12:40, la serii în proba opt plus unu masculin vor evolua Ştefan Berariu, Constantin Adam, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Claudiu Neamţu, Florin Lehaci, Adrian Munteanu.

Ultima probă la canotaj a lotului României va fi de la ora 13:00, la serii la opt plus unu feminin, unde vor fi Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Ştefania Petreanu.

Ede Molnar s-a calificat în finala de la ciclism

De la ora 15:10 va fi finala cross- country masculin, unde s-a calificat Ede Molnar.

Programul sportivilor români la înot

De la ora 12:28, Vlad Stancu va concura în seriile de la proba 800 m liber masculin, iar de la 21:40, David Popovici va evolua în finala de la proba 200 m liber masculin.

Jaqueline Cristian va performa în turul II la tenis

De la ora 13:00, Jaqueline Cristian va concura în turul II la proba simplu feminin la tenis, împotriva jucătoarei Angelique Kerber din Germania.

Programul sportivilor români la tenis de masă

De la ora 12:00, Ovidiu Ionescu va concura în turul I la proba simplu masculin împotriva croatului Andrej Gacina, iar de la ora 22:00, Eduard Ionescu îl va întâlni în turul II pe sportivul Cheng-Jui Kao, din Taiwan.

La proba simplu feminin, Elizabeta Samara se va confrunta în turul II cu sportiva I-Ching Cheng, din Taiwan, de la ora 22:00.