Prințul William a fost alături de Regele Federik la meciul dintre Anglia și Danemarca din cadrul EURO 2024

Publicat: 20 06. 2024, 20:49

Prințul William a fost alături de Regele Federik la meciul dintre Anglia și Danemarca din cadrul EURO 2024. Cei doi au avut o discuție amicală în timp ce au urmărit meciul Angliei împotriva danezilor, joi, la Frankfurt, scrie The Telegraph.

Prințul William, prezent la meciul dintre Anglia și Danemarca

Prințul William, care este președintele Asociației de Fotbal, a părut a fi încântat de momentul de rivalitate regală internațională. Cei doi au discutat animat înainte de meci.

În timp ce omologul său danez a îmbrăcat o cămașă cu decolteu deschis, William a purtat un costum bleumarin și o cravată în dungi.

Rio Ferdinand, aflat în studioul BBC alături de Gary Lineker, a declarat: „Par relaxați, par relaxați, omule. Cămașa descheiată – îmi place asta”.

Cei trei copii nu au fost alături de tatăl lor la meciul din Frankfurt, deși se crede că toți sunt fani ai fotbalului și că ar fi putut urmări meciul la televizor. Prințesa de Wales este încă departe de îndatoririle publice în timp ce își continua tratamentul pentru cancer.

Prințul William a zburat în Germania pentru a vedeta echipa lui Gareth Southgate în al doilea meci din faza grupelor cu o zi înainte de a împlini 42 de ani, fiind unul dintre sutele de mii de fani ai Angliei care au călători pentru EURO 2024, care a început pe 14 iunie.