Presa din Rusia nu a ezitat să umilească naționala Ucrainei după meciul pierdut cu România: “Este clar că valoarea de transfer nu este egală cu aptitudinile și condiția jucătorilor”

Presa din Rusia nu a ezitat să umilească naționala Ucrainei după meciul pierdut cu România: “Este clar că valoarea de transfer nu este egală cu aptitudinile și condiția jucătorilor
Sursa foto: Hepta/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Presa din Rusia nu a ratat ocazia de a lua în derâdere naționala Ucrainei în urma meciului pierdut împotriva României la Euro 2024. Jurnaliștii ruși de la sovsport au evidențiat faptul că există o diferență mare în ce privește lotul Ucrainei și cel al României atunci când vine vorba despre valoarea în bani a jucătorilor.

Naționala Ucrainei, umilită în presa rusă

Cu toate acestea, deși reprezentativa României este cea mai slab evaluată formație de la turneul final asta nu a oprit-o să umiliească selecționata Ucrainei, care are în lot jucători la cluburile de top din Europa:

“Este clar că valoarea de transfer nu este întotdeauna egală cu aptitudinile și condiția fizică actuală. Țările din Orientul Mijlociu sunt gata să plătească mai mult de un miliard pentru Messi. Pentru că ei știu sigur că acești bani vor fi rambursați pe mărfuri, bilete și drepturi de difuzare a televiziunii. Desigur, Messi nu joacă în echipa ucraineană, dar aici există un număr decent de reprezentanți din campionate de top și cluburi de top. Ucraina a fost dezamăgită de portar. Cel mai recent a câștigat Liga Campionilor cu Real Madrid.

Mudryk a fost cumpărat de Chelsea cu 70 de milioane foarte decent. Ținând cont de bonusuri – toate cele 100! Tsygankov și Dovbik din Girona au avut un sezon grozav în La Liga și au, de asemenea, sume foarte impresionante în coloana cu valori de lângă nume. Și mai este și proaspătul încoronat câștigător al Ligii Campionilor, Andrei Lunin. Dacă cineva nu-și amintește, el reprezintă Real Madrid”.

Potrivit jurnaliștilor ruși, prețul jucătorilor nu ține de calitatea lor, ci de munca unui agent și poate chiar de geopolitică:

“Și toate chestiile astea au fost distruse de naționala României, care, potrivit Transfetmarkt, costă în total puțin mai mult de 92 de milioane.

92 de milioane a costat 26 de jucători de fotbal. 92 este cu 8 mai puțin decât 100.

Încă o dată, prețul jucătorilor nu ține de calitatea lor, ci de munca unui agent și poate chiar de geopolitică. Jocul României nepromovate demonstrează clar acest lucru.

Dar Ucraina nu merge bine acum. În Anglia încep să bănuiască că nu s-au târguit suficient de mult pentru Mudryk. Poate că o scurtă pauză ar fi putut reduce prețul final.

Desigur, un meci nu garantează nimic. Mai ales când trei echipe părăsesc grupa deodată. Există încă o mulțime de intrigi în Grupa E. Dar acest text nu este despre rezultat, ci despre bani. Și aici, doar, totul este mai mult sau mai puțin evident”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`