Premierul României trimite Corpul de Control la CSA Steaua. Marcel Ciolacu cere verificări cu privire la administrarea stadionului Ghencea

Premierul României trimite Corpul de Control la CSA Steaua. Marcel Ciolacu cere verificări cu privire la administrarea stadionului Ghencea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

După ce FCSB nu a primit acceptul de a juca în Ghencea derby-ul cu Dinamo, Marcel Ciolacu, premierul României, a ordonat Corpului de Control să efectueze o investigație la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, în legătură cu acest caz.

Derby de România se mută la stadionul „Arcul de Triumf” din cauza lipsei poliței de asigurare

Piedica a fost simbolizată de o poliță de asigurare menită să acopere orice posibile distrugeri survenite în arenă, cu excepția discuțiilor legate de gazon.

Meciul dintre CSA Steaua și FCSB a generat o situație tensionată în ceea ce privește obținerea unei polițe pentru eveniment. CSA Steaua a cerut respectiva poliță de asigurare de la FCSB, care, la rândul lor, au apelat la serviciile unui broker. Cu toate acestea, niciunul dintre furnizorii contactați nu a fost capabil să ofere o astfel de garanție, ceea ce a dus la neînțelegeri între cele două echipe.

Ca urmare, „militarii” de la CSA Steaua nu au fost de acord cu propunerea FCSB-ului de a emite un nou bilet avalizat pentru meci. Cu toate acestea, s-a luat o decizie în cele din urmă, și anume ca Derby de România să se desfășoare pe stadionul „Arcul de Triumf”. Meciul dintre FCSB și Dinamo va avea loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Fanii vor putea urmări partida în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la televiziunile Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1, scrie GSP.

Vor fi disponibile numai 7.500 de bilete

O să-l sun pe prim-ministrul Ciolacu. O să-i zic: «Domnule, prim-ministru, eu știu că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dar dacă nu te ascultă miniștii, n-o să fii un bun conducător»! Prim-ministrul a spus: «Avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea» Așa a promis acum un an, pe scenă la Patriarhie, la un eveniment religios. Acum, vine, se ține de cuvânt, dă ordin la ministru, ministrul dă ordin mai departe, dar ăia vin și bagă niște chichițe?! Înseamnă că nu ascultă ordinul!

Ordinul se ascultă cu sfințenie, nu punând bețe în roate. Cum ai închiriat Federației, la fel închiriază-mi și mie, că nu ești privat, să pui ce vrei și cum vrei! Acum îmi dau seama ce înseamnă autoritatea în România. Ce înseamnă autoritate? Când sunt conducător, trebuie să se execute întocmai! Dacă dau ordinul și ăla face la mișto și bagă bețe în roate, nu mai sunt conducător. Dacă subalternii fac mizerie, nu e în regulă treaba”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB, luni.

Potrivit informațiilor furnizate de Gazetă, pentru derby-ul FCSB – Dinamo, vor fi disponibile numai 7.500 de bilete. Echipa Câinilor” va avea acces doar pentru o galerie de 375 de persoane, ceea ce reprezintă 5% din capacitatea stadionului, în conformitate cu protocolul impus.

Pentru FCSB, acest meci va marca prima lor apariție pe arena de lângă parcul Herăstrău, în timp ce Dinamo este obișnuită să joace acolo. Stadionul a găzduit deja un meci al lui Dinamo cu Universitatea Craiova în această stagiune a Superligii, în care scorul a fost 0-2.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)