Povestea emoționantă a familiei Drăguș: Fotbalistul și soția sa au botezat copii abandonați

Povestea emoționantă a familiei Drăguș: Fotbalistul și soția sa au botezat copii abandonați
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Johan Eyckens

Denis Drăguș, vedeta României la EURO 2024, nu este doar un talentat fotbalist la vârsta de 24 de ani, ci și un om cu un suflet mare. Alături de soția sa Vanessa, el a botezat mai mulți copii abandonați, devenind părinți spirituali și oferind sprijin celor care au cea mai mare nevoie.

Familia Drăguș a ajutat copiii abandonați

Codin Maticiuc a dezvăluit recent pe rețelele de socializare această latură necunoscută a vieții private a fotbalistului. Potrivit acestuia, Denis și Vanessa Drăguș au devenit părinți spirituali pentru mai mulți copii abandonați, potrivit cancan.ro. 

„Familia Drăguș

Denis e faimos. Face parte din Echipa Națională a României. Ați văzut-o și pe soția lui, Vanessa. Știți și că au două fetițe de care sunt extrem de îndrăgostiți. Ce nu știți este că ei mai au niște copii.

Acum ceva vreme, pe teritoriu american, s-a născut una bucată înger român. Se numește Sarah Nicole. Americancă sută la sută dar cu misiune românească în suflet de la Dumnezeu, Sarah s-a mutat în România și a adoptat copii cu probleme. Diferite. Copii cu diferite drame fizice sau emoționale, în orice caz îngerul Sarah are vreo zece acum.

Statul s-a prins și direcții de protecție a copilului din toată țara o sună să adopte copii inadoptabili. Acum câteva săptămâni i-a murit o fetiță în brațe care de când s-a născut se știa că are de trăit doar câteva luni. Mama biologică n-a vrut așa ceva, statul să scape cât mai repede, mama înger Sarah a luat-o deși mai avea vreo 10 acasă.

O parte din copiii Sarei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș. Copii fără vedere sau fără posibilitatea de a merge. Copii pentru care mama Vanessa Drăguș scrie din când în când pe conturile ei postări care nu fac laicuri cât cele cu soțul atacant.

„Nu pot merge, n-am picioare

Dar am aripi Zburatoare!

În suflet am doar iubire

Bunătate în privire.

Din cer, trimisă-i mama mea

Cea care mi-a schimbat viața.

Mami, tu m-ai învățat

Să zâmbesc neîncetat

Și chiar dacă-s diferită

Să mă bucur de-orice clipă.

Să nu sufăr că e greu,

Să văd binele mereu.

Sunt micuță încă tare

Dar şi când voi creşte mare,

Tălpile nu vor simți

Rece, cald, ud nu vor ști

Dar inima mea o să știe

Că viața este magie

Dacă știi să o prețuiești

Şi răul să nu îl privești!

Te iubim mult, îngerașul nostru din povești! Sofi noastră minunată, ești unul dintre darurile noastre de Crăciun și o lecție în fiecare zi #ourgoddaughter„

Familia Drăguș este formată din doi copii de douăzeci și ceva de ani cu copii mici și care au grijă și de alți copii. Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren lângă Denis”, a fost mesajul postat Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Denis Drăguș și-a dorit să fie un tată tânăr

Denis Drăguș a fost întotdeauna hotărât să fie un tată tânăr, chiar dacă părinții săi nu au fost inițial de acord. La doar 24 de ani, este tatăl a două fetițe, Gloria (3 ani) și Derya-Sarah (7 luni), și este extrem de mândru de familia sa.

„După ce-am trăit prima naștere, a Gloriei, deja, la 24 de ani, mă simțeam mai mult decât pregătit pentru al doilea copil. Eu mi-am dorit mereu să am copii de tânăr, ca să fiu cât mai apropiat de vârsta lor. Să crească alături de un tată tânăr, să ne putem înțelege mai ușor poate, să mă pot adapta.

Iar apoi, pe viitor, să fiu în putere cât mai mult ca să îmi pot ajuta copiii. Asta mi-am dorit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că a dat să fie așa!”, a dezvăluit Denis Drăguș, conform Prosport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)