Pițurcă vrea să testeze alți jucători la națională, în următoarele două meciuri amicale

Publicat: 29 03. 2013, 10:43

Selecționerul Victor Pițurcă a anunțat, joi, că va convoca alți fotbaliști la națională, pe care îi va testa în următoarele întâlniri amicale, declarându-se nemulțumit de atitudinea mai mult titulari din meciurile cu Ungaria și Olanda.

„Sper ca până la ora jocurilor (n.r. – cu Ungaria şi Turcia) să mai găsim jucători, fiindcă am fost nemulţumit de foarte mulţi jucători. Nu de valoarea lor, vorbesc de atitudinea lor. Mentalitatea jucătorilor români eu o cunosc foarte bine. În momentul când ajung la un anumit nivel, când au câştigat meciuri se cred mai valoroşi decât sunt. Eu un lucru care te poate duce foarte mult înapoi şi pierzi. Şi am pierdut. Cât este Olanda de echipă bună nu aveam voie să pierdem în maniera în care am pierdut. La 2-0, nu ne mai interesa scorul, nu mai jucam de o manieră în care să dăm gol. Aşa ceva pentru mine este inacceptabil. Şi atunci trebuie ca în perioada asta să mai aducem vreo 2-3 jucători, să-i băgăm să joace în amicalele pe care le mai avem. Probabil aceşti jucători, fiind tot timpul chemaţi, s-au plictisit în vreun fel de echipa naţională. Eu am nevoie de jucători care să lupte. Eu vreau ca un jucător când intră două minute în teren, să joace două minute pe viaţă şi pe moarte”, a declarat Victor Piţurcă la Dolce Sport.

Acesta a mai precizat și că nu le permite jucătorilor din prima reprezentativă să intre în conflict cu el, asta asigurându-le plecarea imediată de la națională.

România a fost învinsă, marți, pe Amsterdam ArenA, de naționala Olandei, cu scorul de 4-0, după ce vinerea trecută a remizat la Budapesta, cu Ungaria, scor 2-2.