Pilotul de Formula 1, Sergio Perez, trece prin momente dificile. Tatăl lui a fost găsit inconștient în baie

Publicat: 17 09. 2024, 19:30
Actualizat: 17 09. 2024, 19:48
Sursă foto: hepta - Dursun Aydemir / Anadolu/ABACAPRESS.COM

Pilotul de Formula 1, Sergio Perez, trece prin momente dificile după ce tatăl său a suferit un preinfarct duminică seară, după Marele Premiu al Azerbaidjanului.

Bărbatul a fost găsit inconștient în baie

Fostul deputat mexican, Antonio Perez Garibay, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit inconştient în locuinţa sa și a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spital.  Pe pagina de Instagram a pilotului, echipa sa de comunicare a transmis câteva detalii despre acest incident, conform ziare.com. 

„Domnul Pérez Garibay este într-o stare stabilă, dar rămâne sub supraveghere medicală la terapie intensivă. Specialiştii care se ocupă de el au indicat că starea sa continuă să fie monitorizată foarte îndeaproape”, a transmis sursa citată.

Sergio Perez a abandonat cursa în timpul Marelui Premiu al Azerbaidjanului

Pilotul de Formula 1 a fost obligat să abandoneze cursa în timpul Marelui Premiu al Azerbaidjanului, după o coliziune cu Ferrari-ul lui Carlos Sainz, cu două tururi înainte de final. Cei doi piloți au dat vina unul pe celălalt pentru această fază.

Mexicanul în vârstă de 34 de ani a avut un sezon dificil la volanul Red Bull, fiind în prezent pe locul șapte în clasamentul piloților, la o distanță semnificativă de coechipierul său Max Verstappen.