Pentru prima dată în acest sezon, Real Madrid va juca fără Kylian Mbappe

Pentru prima dată în acest sezon, Real Madrid va juca fără Kylian Mbappe
Kylian Mbappe, unul din granzii de la PSG. Foto: Hepta - Zuma Press / Matthieu Mirville

Jucătorul francez, Kylian Mbappe, este accidentat şi nu poate evolua în derbiul cu Atletico Madrid. El nu va putea asista la meci nici din tribune.

Starul francez a fost accidentat la ultimul meci

Presa spaniolă subliniază că atacantul a fost sfătuit de conducerea clubului să nu meargă în tribunele arenei Civitas Metropolitano, din cauza unor incidente care au avut loc în timpul recentelor confruntări dintre rivalii din capitala spaniolă, în special împotriva coechipierului său Vinicius Jr.

Mbappe a suferit o leziune la bicepsul femural şi va absenta aproximativ trei săptămâni.

Kylian Mbappe a marcat în ultimul meci al campioanei Spaniei, după o fază superbă creată cu Jude Bellingham. Starul francez a ieşit însă accidentat de pe teren şi va sta „pe bară” timp de o lună.

Cine îl va înlocui pe Mbappe

Spaniolii au dezvăluit cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul lui Real Madrid cu Atletico Madrid. Carlo Ancelotti şi-a făcut planul, după ce starul francez s-a accidentat în duelul din ultima etapă, cu Alaves.

Spaniolii de la Marca au anunţat ce soluţii are Carlo Ancelotti, pentru înlocuirea lui Kylian Mbappe, în primul 11 al lui Real Madrid. Aceştia susţin că managerul italian ar putea apela la Endrick.

Puştiul minune al Braziliei nu a bifat niciun meci ca titular la Real Madrid, după transfer. Însă acesta a avut o evoluţie solidă, de fiecare dată când a fost trimis în teren. În ultimul meci, Endrick a evoluat timp de 20 minute, fără să marcheze.

Presa din Spania consideră că Ancelotti ar putea apela şi la Arda Guler. Jucătorul poreclit „Messi a Turciei” a bifat trei partide ca titular la Real Madrid, în acest sezon, fără să marcheze vreun gol însă.
Meciul Atletico Madrid – Real Madrid are loc duminică seară, de la ora 22.00, în etapa a opta a campionatului Spaniei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:39 - Câțiva copii care se jucau cu focul au incendiat un întreg depozit în Vrancea. Pompierii s-au luptat 13 ore cu flăcările
12:05 - ANM anunță Cod Portocaliu de ploi torențiale și abundente în București și Ilfov. Ce le recomandă ISU locuitorilor
11:51 - Pregătiri de evacuare a populației în județul Galați: Primarul din Pechea le cere oamenilor să-și părăsească gospodăriile și să se refugieze în locuri sigure
11:32 - Rusia nu vrea o colaborare cu Occidentul. ”Strategii anglo-saxoni deja pregătesc Europa pentru o aventură sinucigașă”
11:07 - Pericol extrem în județul Galați: S-a declarat Cod Roșu de inundații, cu cantități de apă și de 80 până la 100 de l/mp, exact în zonele în care au fost inundațiile catastrofale de acum 2 săptămâni
10:58 - Traian Băsescu se răzgândește: „Nu-l votez pe Ciucă. Va aduce PNL-ul în brațele PSD-ului după alegeri“
10:47 - Analiză The Guardian: Uciderea lui Hassan Nasrallah pune Iranul în fața unei decizii cu potențial dezastruos și umilește SUA
09:49 - Incendiu violent la un depozit de mobilă în Timiș: ”Erau flăcările cât blocul”
09:17 - Peste 100 de oameni au murit și 64 au fost declarați dispăruți, în urma inundațiilor și alunecărilor de teren din Nepal
08:50 - Uraganul Helene din SUA e nemilos: Bilanțul a crescut la 63 de morți iar dezastrul e de nedescris: „O mulţime de case au dispărut, piaţa a dispărut. Este o adevărată tragedie şi va fi dificil de reconstruit”