Parma a blocat transferul lui Dennis Man la AC Milan sau la AS Roma / Motivul pentru care clubul nu renunță la internaționalul român

Publicat: 30 01. 2024, 17:07
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Fabio Fagiolini

Parma a blocat transferul lui Dennis Man, în vârstă de 25 de ani, chiar în momentul în care internaționalul român este dorit de  AS Roman și AC Milan.

Clubul nu se gândește niciun moment la ratarea promovării în Serie A, motiv pentru care își face deja planurile pentru viitor.

De ce nu renunță Parma la internaționalul român Dennis Man

Parma nu se gândește la o despărțire de Dennis Man, pentru că deja „i-a făcut planul” fotbalistului român. Sportivul nostru a prins un sezon extraordinar în această ediție a Serie B, de aceea a atras atenția mai multor cluburi importante din Italia.

Clubul consideră că trebuie să facă tot posibilul pentru a-l păstra pe sportivul român la echipă, Dennis Man fiind privit drept o soluție excelentă pentru echipa de titulari chiar după ce se va obține promovarea în Serie A.

În presa italiană s-a speculat că Dennis Man s-ar afla pe lista de priorități a campioanei Napoli, dar informația a fost negată de club, scrie prosport.ro.

„După apariția informațiilor potrivit cărora Napoli îl vrea pe Man, Gianluca Di Marzo a negat totul la Sky Sport aseară și prin intermediul site-ului GianlucaDiMarzio.com:

Unul dintre jucătorii celor de la Napoli este Ngonge, un atacant talentat de la Verona. Verona cere în jur de 11-12 milioane de euro. Din acest motiv, Napoli mai are în vizor o altă extremă, care nu va fi Man”, scriu jurnaliștii de la parmalive.com.